Üzletlánc
Tipográfia

Auchan Bébé Program néven új hűségprogramot indít az Auchan Retail Magyarország gyermeket váró kismamák és kisgyermekes családok számára.

A Bébé Program különleges kedvezményei tehát már a várandósság alatt, illetve a gyermekek 6 éves koráig nyújtanak segítséget az édesanyáknak és a családoknak. A program résztvevői ingyenes regisztráció után vehetik igénybe a havonta megújuló, azonnali kedvezményeket.
Az Auchan számára kiemelten fontos, hogy a vásárlók igényeit mindig minőségi, helyi és egészséges termékekkel szolgálhassa ki, és ezzel hozzájáruljon hétköznapjaikhoz. Különösképpen fontosak a vállalat számára a családos vásárlók, az ő speciális igényeik megértése és támogatása, ezért az áruházlánc bevezeti az Auchan Bébé Programot, ami kifejezetten számukra kínál egyedi kedvezményeket.
A Bizalomkártya törzsvásárlói program részeként működő Bébé Program a regisztrációt követően tehát mind az Auchan Bizalomkártyával, mind pedig az Auchan Kártyával rendelkező vásárlók számára egyaránt biztosítja a havonta megújuló, azonnali engedményeket. A kedvezményes termékeket az áruházlánc hónapról hónapra a várandós anyukák, illetve a legfeljebb 6 éves gyerekek számára szükséges termékek közül válogatja össze, így a szülők mindig hasznos árucikkekkel találkozhatnak az akciós termékek között. Természetesen az Auchan Bébé Program résztvevői is gyűjthetnek, illetve beválthatnak Bizalompontokat a vásárlásaik során.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek