Üzletlánc
Tipográfia

Az ALDI Magyarország elnyerte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó 2017/18” díját.

Jelentős szakmai elismerést kapott az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. felelős munkaadói tevékenységéért.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatot hirdetett magyarországi vállalatok számára, amely során a Kamara által felkért zsűri a munkatársaik munka- és életkörülményeiről mások számára is példaértékűen gondoskodó szervezeteket kereste. A kiírás hét, humánerőforrás-gazdálkodással kapcsolatos területen, közel hatvan szempont alapján értékelte a pályázók felelős munkaadói gyakorlatát.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. pályázata alapján elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2017/18” díjat.


„Örömmel tölt el, hogy egy neves szervezet szakmai zsűrije is visszaigazolja humánerőforrás-politikánkat. Az ALDI magyarországi megjelenése óta törekszik arra, hogy a kiskereskedelem területén minden pozícióban a lehető legmagasabb béreket és kiemelkedően jó munkakörülményeket nyújtson. Nagyra értékeljük munkatársaink lelkiismeretes munkáját, hiszen termékeink minősége és ára mellett képzett és motivált dolgozóink jelentik sikerünk zálogát.

Nemcsak a magyarországi kereskedelmi átlagot jóval meghaladó bérezéssel, modern munkahellyel és továbbképzési lehetőségekkel, hanem részmunkaidőben végezhető pozíciókkal, rugalmas munkavégzéssel, egyes munkakörökben pedig külföldi munkavégzési lehetőséggel tesszük az ALDI-t még vonzóbb munkahellyé.

Ezzel kívánunk vásárlóink mellett dolgozóinknak is hosszú távon kiszámítható és megbízható partnerei lenni” – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója a díj átadóján.


A DUIHK által kiírt díjra érkező pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri véleményezte. Döntésük alapján az elismerést két évre ítélték oda a nyertesek – így az ALDI Magyarország – számára.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek