Üzletlánc
Tipográfia

Újabb elismeréssel jutalmazták a Lidl Magyarország munkaadói tevékenységét. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) múlt héten adta át a „Megbízható Munkaadó 2017/18” elismerést.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idén is átadta a „Megbízható Munkaadó 2017/18” elismerését, melyet a Lidl Magyarország képviseletében Tőzsér Judit, vállalati kommunikációs vezető vett át.  „Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalat munkaadói tevékenységét a szakmai zsűri a legjobbak között tartja számon.” – fogalmazott a díj kapcsán.

A pályázat során a vállalatok hét humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen végzett tevékenységét vették figyelembe, többek között a javadalmazási rendszert, a szociális-jóléti juttatásokat, az egészség és a munkakörülményeket helyezték középpontba.

Az öttagú zsűrit képviselő Karácsony Zoltán elmondta: „A Díj célja a példaértékű munkakörülmények biztosítására irányuló kezdeményezések elismerése, ami a munkaadók számára is fontos eszköze a jól képzett és elkötelezett munkatársak megtartásának illetőleg megnyerésének.” Az elismerést Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, valamint Lieselore Cyrus, a Németországi Szövetségi Köztársaság Nagykövetségének ügyvivője adták át.

A Lidl Magyarországot idén már harmadik alkalommal emelték ki a hazai munkaadók közül: 2017 első negyedévében az MPRSz Employer Branding díjjal, valamint a Global CSR Excellence & Leadership Awards elismerésével jutalmazták a vállalat munkavállalóiért végzett tevékenységét.

 

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek