Üzletlánc
Tipográfia

Több mint egy millió csokifigurával és másfél millió csokitojással – köztük újdonságként Star Wars-os tojással is – várja vásárlóit az Auchan húsvét előtt. A vásárlók számos sonkaféléből válogathatnak, amelyben a 900 Ft/kg-os kötözött lapocka éppúgy megtalálható, mint a különleges pármai szarvas- vagy marhasonka. Az Auchan tapasztalata szerint idén is sláger termék lesz a hagyományos fonott és foszlós kalács. 

A húsvéti szezonban a hagyományokhoz híven ugrásszerűen megnő a kereslet a sonkák, a füstölt és füstölt-főtt termékek iránt. Az Auchan áruházak ezen termékek éves forgalmának közel harmadát bonyolítják ebben a néhány hétben, köztük 500-600 tonna füstölt terméket.  A legjobban keresett termékek a kötözött sonka, a kötözött lapocka, a füstölt csülök és tarja, a hagyományos parasztsonka és a parasztlapocka.

A magyar vásárlóknak számít termékválasztáskor a termék kedvező ára, a felhasznált minőségi alapanyagok és a készítési mód is. Az áruházlánc húsvéti önkiszolgáló termékválasztékának több mint 70%-a, míg a csemege pultos kínálatának több mint 90%-a magyar beszállítótól származik, ez is sok vásárlónak fontos szempont. Egyre több vásárló fogyaszt szárnyast húsvétkor is, így a hagyományos sonkafélék baromfi változataiból is egyre szélesebb az ünnepi kínálat. Az Auchan egyre színesebb választékában minden vásárló megtalálhatja a pénztárcájához leginkább illő terméket, hiszen gyorspácolt hústermékeket már 1000 Ft/kg ár alatt, a hagyományos füstölésű termékek pedig már 2000 Ft/kg ár alatt is elérhetők. Az ínyenc vásárlóknak pedig különleges pármai szarvas- és marhasonkával készülnek az áruházak.

Édességek terén a minőségi tejcsokoládé nyúlfigurák és a tejcsokoládé tojások a slágertermékek, étcsokoládét kevesebben választanak. A piros csokitojás természetesen az idei ünnepnek is elengedhetetlen ajándéka, de különleges változatokat is találunk, idei újdonságok az ifjú locsolók kedvencei közül a Star Wars-os vagy MotoGP-s csokitojások. Csak csokitojásból több mint másfél milliót, egyéb csokifigurából további egy millió darabot értékesítenek az Auchan áruházak a húsvéti szezonban.  Ami az árakat illeti, akár 25 Ft-tól is találhatunk húsvéti édességet a polcokon, míg a legdrágább csokifigurás ajándék több mint 7000 Ft-ba kerül. 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek