Üzletlánc
Tipográfia

Újabb három évre szóló együttműködést írt alá a Tesco Magyarország a Budapest Bankkal.

A legnagyobb hazai hipermarket kereskedelmi lánc 2011-ben választotta pénzügyi partneréül a bankot, amellyel legutóbb 2013-ban hosszabbította meg az együttműködést. Az elmúlt 6 évben a Budapest Bank által biztosított fogyasztási kölcsönöket és folyószámla szolgáltatásokat több százezer ügyfél vette igénybe az ország 89 Tesco áruházában.

A következő három évben is elérhetők lesznek a Tesco áruházakban a Budapest Bank pénzügyi szolgáltatásai. 2011 óta a pénzintézet folyamatosan bővülő termékkínálatából választhattak az áruházakban a vásárlók, így többek között nyithattak fizetési számlát, igényelhettek áruhitelt, személyi kölcsönt és hitelkártyát is. Szintén nagy népszerűségre tett szert a tavaly bevezetett Tesco Instant kártya, amely egyik fő vonzereje, hogy az ügyfelek a hiteligénylést követően akár már fél órán belül kézhez kaphatják az új hitelkártyájukat.

Az áruházakban kínált termékek kézzelfogható előnnyel járnak a Tesco vásárlói számára. Így például a Tesco Vásárlókártya és az Instant Kártya szervesen kapcsolódik az áruházlánc „Tesco Clubcard” törzsvásárlói programjához, összekapcsolva a pontgyűjtést és a pénzvisszatérítést kínáló hitelkártyák előnyeit.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek