Üzletlánc
Tipográfia

2016. november elseje óta Saltzer Kornél Ernő a Mecsek Füszért Zrt. új vezérigazgatója.

 

Saltzer Kornél Ernő 1

A pécsi székhellyel működő MECSEK Élelmiszer és Vegyiáru Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság, közismert nevén a Mecsek Füszért 1700 főnek ad munkát, 2015-ben 29 milliárd Ft-ot meghaladó árbevételt ért el, ami több, mint 1,8 milliárd Ft-tal meghaladta az előző évit.

Naponta 70 ezren vásárolnak a cég 231 kiskereskedelmi üzletében - az üzletek száma 2006-ban 117 volt. 

A Mecsek Füszért vezérigazgatói pozíciójában Saltzer Kornél Ernő feladata, hogy a továbbiakban is biztosítsa a cég jövedelmezőségét, valamint egy korszerű és vevőközpontú kereskedelmi szemlélet elmélyítésével erősítse a társaság versenyképességét a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi tevékenység tekintetében egyaránt.

A Mecsek Füszért Zrt. nagykereskedelme ehhez ad biztos hátteret a pécsi és veszprémi raktárházával, a 14 C+C diszkontáruházával, valamint 4 hűtőházával. A társaság preferálja a hazai termékeket és a helyi ízeket, így az országos szintű beszerzést a környékbeli és regionális termelőkkel, beszállító partnerekkel sok esetben évtizedek óta tartó együttműködéssel egészíti ki, ezzel állandó piacot biztosítva számukra.

A Coop-ra jellemző lakóhely közeli kereskedelem - a legkisebb falutól a városokig- megkívánja a helyi igényekhez igazodó és árban is versenyképes áruellátást.

A Mecsek Füszért az élelmiszer, vegyiáru nagy- és kiskereskedelmi tevékenységével ma meghatározó ereje a Coop rendszernek, és szerves része Magyarország kereskedelmi életének.

 

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek