Üzletlánc
Tipográfia

Idén egy kuponkód használatával akár 2000 forintot is spórolhatnak azok, akik először használják a szolgáltatást. Az áruházlánc 40 százalékos forgalomnövekedést könyvel el az online rendelések terén.

Az áruházlánc munkatársai tavaly karácsonykor több mint 3 millió terméket szállítottak ki, a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatással. A termékek között közel 11 ezer csomag szaloncukor és 50 ezer darab karácsonyi édesség volt. 

A Budapesten, Székesfehérváron, Győrött, Szegeden és a városok vonzáskörzetében elérhető Tesco Online Bevásárlás különösen népszerű az ünnepi időszakban, tavaly 155 autóval csak az adventi hétvégéken 13 000, december 23-án és 24-én pedig 3125 kiszállítást teljesítettek az áruházlánc munkatársai.

Tesco Kis karacsony nagy bevasarlas

„A szolgáltatás segítségével az ünnepi hozzávalókat kényelmesen, otthonról tudjuk megvásárolni, és a nehéz táskákat sem kell hazacipelnünk. Ráadásul nem kell az utolsó pillanatra hagynunk a bevásárlást, hiszen az online felületen a házhozszállítás időpontja akár három héttel előre rögzíthető, és az azt megelőző nap 23:00-ig módosítható. A szolgáltatás nemcsak a karácsonyi időszakban népszerű, a 2013-as indulás óta összesen 85 millió darab terméket szállítottak ki munkatársaink” – mondta Sebestyén Péter, a Tesco-Global Áruházak Zrt. e-kereskedelmi üzletágvezetője.

A Tesco online platformján 20 000 élelmiszer, vegyi áru és háztartási cikk közül választhatunk, majd 5 egyszerű lépésben adhatjuk le megrendeléseiket. A szolgáltatás új felhasználói most az első rendeléskor – ha a vásárlás összértéke eléri a 9000 forintot – az ES2000 kód megadásával 2000 forint kedvezményt kapnak karácsonyi ajándékként.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek