Üzletlánc
Tipográfia

Megnyitotta első toborzóirodáját a SPAR Budapesten, a Nyugati téri szupermarketben. Az áruházlánc azért döntött a kitelepülés mellett, mert szeretne minél közvetlenebb kapcsolatot teremteni az álláskeresőkkel.


A kiskereskedelemben egyedülálló módon, a potenciális munkavállalók közvetlen és hatékony elérése érdekében megnyitotta első toborzóirodáját Budapesten a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A Nyugati téri áruházban található irodában két HR-szakértő várja az érdeklődőket.

A SPAR folyamatosan keres eladókat, pénztárosokat, árufeltöltőket, konyhai kisegítőket, szakácsokat, henteseket, részleg- és osztályvezetőket Budapest egész területére. A vállalat nemre, korra és végzettségre való tekintet nélkül várja a fővárosi vagy a vonzáskörzetben élő, akár pályakezdő érdeklődők jelentkezését a toborzóirodánál.

A munkát keresőknek személyes tájékoztatást biztosítanak, így rendhagyó módon az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt minden egyes munkával kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak. Természetesen jelentkezni is lehet az egyes pozíciókra, és akár interjúidőpont egyeztetésére is lehetőség van a megpályázni kívánt állás kapcsán.

„Teszt jelleggel nyitottuk meg a toborzóirodát Budapesten, a későbbiekben országszerte tervezzük hasonlók indítását, ha ez beválik. A SPAR, mint értékteremtő családi vállalkozás, hosszú távon tervez Magyarországon: folyamatosak az üzletnyitások és a fejlesztések, ezért szükségünk volt, van és lesz is a megbízható, motivált munkatársakra. Szeretnénk még vonzóbb munkahellyé válni, hiszen nálunk jó a hangulat, kiszámítható a jövő és versenyképesek a fizetések, illetve a béren kívüli juttatások” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Elsősorban azokat várják, akik érdeklődnek a kereskedelem iránt, szívesen dolgoznának SPAR vagy INTERSPAR áruházban, akik számára fontos, hogy stabil hátterű cégnél dolgozhassanak hosszú távon, bejelentett munkaviszonyban.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek