Üzletlánc
Tipográfia

A Lidl Magyarország tavaly megjelenő, nagysikerű szakácskönyve után idén új receptgyűjteménnyel lepi meg hűséges vásárlóit az áruházlánc az adventi időszakban.

 A főzés mindenkié című sokszínű és gyönyörű könyv receptjeit ezúttal is a vállalat két ismert és szeretett szakácsa, Mautner Zsófi és Széll Tamás írta a Lidl-ben kapható alapanyagok mentén.

A rekordmennyiségben, 280 ezer limitált példányszámban megjelenő kiadványban 100 új ételrecept található. Széll Tamás segítségének köszönhetően elsajátíthatjuk az alaprecepteket, kísérletezhetünk bonyolult fogásokkal, Mautner Zsófi gazdaságos kamrája révén pedig a hó végén is van hová nyúlnunk egy kiadós, de olcsó vacsorareceptért. A szakácskönyv csodálatos vizuális világgal bír, emberközeli és természetes, melyhez a különleges fotózási helyszínek is hozzájárulnak. A könyv összeállítása során a két szakács ugyanis meglátogatta a hazai zöldség – és gyümölcstermelőket, ahonnan a kifogástalan minőségű Lidl termékek is származnak, s e találkozások a gyűjtemény színes képi világában is visszaköszönnek.

 „A tavalyi rendkívüli siker hatására döntöttünk úgy a Lidl Magyarország, hogy idén is szeretnénk meglepni vásárlóinkat, mégpedig egy teljesen új és különleges szakácskönyvvel. Az ajándékozáson felül ezúttal is célunk, hogy közelebb hozzuk az emberekhez a főzést, valódi élvezetté, családi élménnyé szeretnénk ezt számukra varázsolni” – mondta Tőzsér Judit, az áruházlánc vállalati kommunikációs vezetője.

 A Lidl hűségprogramja november 21-én indul, melynek keretében, aki összegyűjti az 5 db, 6000 Ft. feletti vásárlásért járó hűségmatricát, gazdagabb lesz az ajándék szakácskönyvvel. A kiadvány forgalomba nem kerül, kizárólag a Lidl adventi hűségakciója keretében kapható meg az üzletekben.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek