Üzletlánc
Tipográfia

Követi az új trendeket és energiatakarékos a budapesti Váci úti üzlet.


A Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén adták át a SPAR Magyarország legújabb áruházát. A saját beruházás mintegy 360 millió forintba került és 21 új munkahelyet teremtett.
A 600 négyzetméteres szupermarketben a legfrissebb arculat alapján készült el a csemegepult, a látványpékség területe és új berendezési koncepció szerint valósították meg a belső kialakítást: a bejárat után alacsony bútoros –ezáltal könnyen áttekinthető- pékáru és zöldség-gyümölcs részlegen át juthatnak el a vevők csemegepultig. Az összesen 360 millió forintba kerülő beruházás során kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra is: az eladótérbe LED világítást szereltek be, az új hűtőbútorok ajtózva lettek és hőszivattyús fűtő- és hűtőrendszert építettek be a szakemberek. A fejlesztés 21 munkahelyet teremtett.

„Rendkívül erős vásárlói réteggel rendelkezik a kerület, és az irodaház, amely befogadott minket, dinamikusan fejlődik a bérlők számát és lokális vonzerejét tekintve, ezért döntöttünk a beruházás mellett.” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az új üzletben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint a helyben sütött pékáruk, grilltermékek is kaphatóak a megszokott SPAR minőség jegyében.

SPAR Váci út fotó2

Az idén 25 esztendős SPAR piacra lépése óta folyamatosan fejleszti hálózatát Magyarországon. „A megnövekedett vásárlói igények kiszolgálására 2016-ban összesen 26 üzletünk modernizálását hajtjuk végre. Fejlesztéseink idén összesen 23 milliárd forintot tesznek ki. Alapítása óta a SPAR több mint egymilliárd eurót fektetett be Magyarországon.” - hangsúlyozta Maczelka Márk.

A vállalat jelenleg összesen 345 SPAR szupermarketet, 32 INTERSPAR-t és 108 SPAR Partner franchise üzletet üzemeltetet, munkavállalóinak száma pedig meghaladja a 13 ezret.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek