Üzletlánc
Tipográfia

A népszerű, ruházati és lakásfelszerelési cikkeket forgalmazó diszkont üzletlánc megnyitotta ezredik áruházát Európában. A társaság 2015-ben adta át első üzletét Magyarországon, és jelenleg országszerte 63 boltot üzemeltet.

 Az ezredik európai PEPCO áruház október 27-én, a lengyelországi Bydgoszcz város Focus nevű plázájában nyitja meg kapuit a vásárlóközönség előtt. A cég 1999-ben kezdte meg kereskedelmi tevékenységét Lengyelországban, majd 2004-ben vette fel a PEPCO márkanevet, és azóta dinamikusan fejlődik. A vállalat 2007-ben ünnepelte századik üzletének megnyitását, az elmúlt majdnem tíz év alatt pedig a tízszeresére emelkedett áruházainak száma.

 A cég három éve kezdett el terjeszkedni az európai piacon. 2013-ban nyíltak meg az első PEPCO üzletek a Cseh Köztársaságban (ahol napjainkban már 98 ilyen üzlet működik) és Szlovákiában (ma már 61 üzlet található itt), majd 2015-ben Romániában is (ahol jelenleg 90 PEPCO bolt üzemel). 2017 tavaszán megnyílik az első PEPCO üzlet Horvátországban, később pedig Szlovéniában is. A vállalat összesen több mint 9000 alkalmazottat foglalkoztat, ebből, több mint 600 munkavállalót Magyarországon.

 A PEPCO üzleteibe havonta 8 millió európai vásárló látogat el. Az árukínálatban felnőtt és gyermek ruházati cikkek, cipők, kiegészítők és kellékek, kozmetikai termékek, játékok, iskolaszerek, valamint a lakberendezési termékek széles választéka is szerepel, mind rendkívül kedvező áron. Az üzletekben emellett licenc és szezonális termékek is kapható

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek