Üzletlánc
Tipográfia

A Kárpátalján és Ukrajna Kárpátokon túli területein élők tartós élelmiszerrel, tisztítószerrel, gyógyászati segédeszközökkel való megsegítésére 2016. január 22-én pénteken és 23-án szombaton az INTERSPAR áruházakban pénzadományokat gyűjtenek a Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei.


A Karitatív Tanács által szervezett adománygyűjtés során a 32 magyarországi INTERSPAR áruházban az önkéntesek a karácsony előtti „Adni Öröm!” akcióhoz hasonlóan az üzletekbe betérő vásárlókat szólítják meg, és adnak tájékoztatást a segélyakcióról január 22-én és 23-án délelőtt 10 és este 6 óra között. Az összegyűjtött adományokat, éppúgy, mint tavaly júniusban, a karitatív szervezetek a Kárpátalján, illetve a Kárpátokon túl működő partnereik közreműködésével juttatják el a rászorulókhoz.
A szervezők azért döntöttek a pénzadomány gyűjtése mellett, mert így sokkal gyorsabban, és még a nagyobb kiadásokkal járó téli időszak folyamán célba tudják juttatni a rászorulóknak az adományt.
Az akcióban a Karitatív Tanács tagszervezetein kívül – Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Katolikus Karitász, Magyar Vöröskereszt, Magyar Református Szeretetszolgálat és, Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány – részt vesz a Johannita Segítő Szolgálat, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat, valamint az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség szeretetszolgálata, a Cedek.  Az adományok gyűjtését az ökumenikus imahéthez kapcsolódóan végzik a szervezetek.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek