Üzletlánc
Tipográfia

dm vértes center újtanyitás szerencskerék 2

Újra várja a vásárlókat a dm a tatabányai Vértes Centerben. Nagy várakozás előzte meg az augusztus 3-ai nyitást, már kora reggel hosszú sorok kígyóztak a drogériánál. A lelkesedés azonban töretlen, az újranyitás óta rengetegen keresték fel a rekordforgalmat produkáló üzletet, amely a megújult külső és a még bővebb termékkínálat mellett különleges nyitási akciókkal várta a vevőket.

Nagy izgalom kísérte a nyitást, és az azt követő napokban is sikerült meglepni a drogéria vásárlóit, akiknek a költözés miatt csupán egy hétig kellett nélkülözniük az üzletet. A drogéria néhány métert költözött a Vértes Centerben, új külsőt kapott, 100 négyzetméterrel bővült, így még nagyobb területen tudja kiszolgálni a vásárlók igényeit. Az üzletbe látogatók a megszokott minőségi kiszolgálás és termékkínálat mellett még bővebb szortimentből válogathatnak: a dekor áruk és parfümök mostantól még szélesebb kínálatban érhetők el, és a megszokottak mellett új termékekkel is találkozhatnak a megújult drogériában. Porszívózsákok, fürdőszobai kiegészítők, kozmetikai táskák, új szájápolási termékek, valamint új papíráruk költöztek a polcokra, de a hajápolási termékeket keresők is nagyobb kínálatból választhatják ki a számukra megfelelőt. A megnyitón már első nap rengeteg vásárlót üdvözölhettek a Vértes Center dm üzletének dolgozói, a nap végéig kitartott a vásárlók lelkesedése. Amíg a szülők a megújult bolttal ismerkedtek, a gyerekeknek SauBär maci okozott kellemes perceket, de a dm a nyitás alkalmával egész héten meglepetésekkel kényezteti vásárlóit.

Az dm üzletek különlegessége, hogy a szortiment kialakítása során fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint az ökológiailag lebomló és natúr termékek szortimentbe vétele, nincs ez másként a tatabányai üzletben sem, ahol a drogériára jellemző bio élelmiszerek széles választéka is megtalálható, ami a dm egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek