Üzletlánc
Tipográfia

Idén is stratégiai partnerként segíti a Tesco az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. Az áruházlánc vevői a kasszáknál vásárolhatják meg a rászorulókat támogató 250 forintos kuponokat.

A vállalat célja, hogy a november 16-án kezdődő és december 31-ig tartó kampány során a vásárlói és munkatársai segítségével összegyűjtött adományokkal szebbé tegye a nehéz sorsú családok ünnepét, illetve támogassa a szervezet egész éves munkáját. A gyűjtésben fontos szerepe van a kasszákban ülő, kuponokat kínáló kollégáknak, akik ezekben a hetekben az ország legnagyobb adománygyűjtő csapatává is válnak.

A Tesco vásárlói a 2014-es kampány alatt 82 833 750 forint adományt gyűjtöttek össze. A befolyó összeg évről évre jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a Segélyszervezet az ünnepeken túl, egész évben tudja segíteni a rászorulókat országos intézményhálózatán keresztül. Egy kedves szóra, segítségre, vagy a támogatásra ugyanis az év minden napján szükségük van a nehéz helyzetben élőknek. Az idén 20 éves múltra visszatekintő szeretet.éhség ünnepi összefogás célkitűzéseit összefoglaló mondat az adománykuponokon is szerepel: Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek. A gyűjtés arca idén is Kovács Koko István, olimpiai és világbajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek