Üzletlánc
Tipográfia

A dm új applikációjával számtalan kedvezmény válik elérhetővé az active beauty törzsvásárlóknak azonnal, egyetlen érintéssel.

 

A dm 2009-ben vezette be idehaza az active beauty programot, azóta a törzsvásárlói program folyamatosan fejlődött, a mindennapok részévé vált a lila pontgyűjtő kártya. A világ és a vásárlói szokások azonban változnak, statisztikák szerint embertársaink jelentős százaléka együtt kel és fekszik készülékeivel, azért a dm is folyamatosan fejleszti törzsvásárlói programját: júniustól egy új applikációval lepi meg a vásárlókat.

A törzsvásárlók számára a dm applikációja egyet jelent majd a törzsvásárlói kártyájukkal. Az applikáción keresztül a vásárlóknak lehetőségük lesz arra, hogy pontjaikat még kényelmesebben gyűjtsék, különböző kedvezményeket vegyenek igénybe, és értékes kuponokat váltsanak ki az alkalmazáson keresztül is.

A dm applikációjának megújítása számos előnnyel jár: a kasszánál a vásárlók az active beauty kártyájuk mellett telefonjuk bemutatásával is érvényesíteni tudják a kedvezményeket. A vásárlók még szabadabban használhatják fel összegyűjtött pontjaikat, hiszen digitálisan a kuponok egyesével, alacsonyabb pontért is elérhetőek lesznek.

A kiválasztott kuponokat a mobiltelefonon egyszerűen vásárlás előtt aktiválni kell, és a bevásárlásnál az üzletben a kasszánál felmutatni a digitális vagy a plasztik kártyát, ahol érvényesítik azt.

„Nagyon fontos, hogy a vásárlók elvárásainak megfelelően minden vásárlással kapcsolatos információ rendelkezésre álljon azonnal, akár egy okostelefonon, alkalmazáson keresztül. A dm folyamatosan dolgozik a törzsvásárlói program fejlesztésén, a dm applikációjával egy újabb olyan szolgáltatást nyújtunk a vásárlóknak, amellyel a vásárlást még kényelmesebbé tesszük” – nyilatkozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A vásárlói igényekre reagálva az applikációban minden információ könnyen elérhető, a dm üzletkeresője segít megtalálni a legközelebbi drogériát, a felületet a dm folyamatosan fejleszti és bővíti a vásárlói igények kielégítése érdekében.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek