Üzletlánc
Tipográfia

Október 19-én megnyitott a Rossmann legújabb üzlete a Soroksári úton, így a 9. kerületiek már kettő Rossmann drogériában is vásárolhatnak. A nyitástól kezdődően 4 napig 10% végösszegi kedvezménnyel és extra akciókkal várják a vásárlókat.

Októberben újabb Rossmann drogéria nyitotta meg kapuit, most a Haller Gardens Irodaházban. A 39. budapesti drogéria 290 négyzetméter üzlettérrel rendelkezik, és közel 13 ezer cikkelem található a polcokon.

A Rossmann a nyitás napján a legfiatalabb vásárlóknak meglepetésekkel kedveskedik, mint például lufiosztás vagy arcfestés. Az első 3000 vevőnek pedig garantált ajándékkal készül a lánc: Rossmann táskában vihetik haza kedvenc, megvásárolt termékeiket. A látogatók október 22-ig extra kedvezményes árakon vásárolhatják meg a nyitó szórólapban meghirdetett termékeket. A kiadványt hostessek osztogatják a nyitás napján, az üzlet környékén.

A megnyitással 188-ra emelkedett a boltok száma, amelyekben így már közel 1300 embernek biztosít munkalehetőséget a Rossmann.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek