Üzletlánc
Tipográfia

A dm elnyerte a QUDAL – QUality meDAL 2016/17 díját, a felmérés azt kutatja, mely márkák jelentenek a magyar fogyasztók számára kiemelkedő minőséget.

A válaszadók a dm-et ítélték kategóriájában a legjobb láncnak. A díj összhangban van a Nielsen 2015-ös kutatásával, amely adatai alapján a dm továbbra is a legerősebb márkák közé tartozik, s egyik fő erőssége törzsvásárlói programja, amely folyamatosan fejlődik.

Újabb díj mutatja, hogy a dm a fogyasztók számára a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálja a hazai piacon: a drogéria kategóriájában elnyerte a QUDAL – QUality meDAL piackutatás első díját. Az ICERTIAS nemzetközi tanúsító szervezet a piackutatást internetes kérdőívek segítségével végezte 2016 januárjában. Az ICERITAS szakértői kiemelik: a fogyasztók 68%-a szívesebben vásárol olyan terméket, amely elnyerte a QUDAL- elismerést. A független nemzetközi elismerés 1200, 15 évnél idősebb magyar állampolgár megkérdezésén alapszik, a felmérésben annak a drogérialáncnak a nevét kellett megadni, amely a megkérdezettek szerint abszolút a legmagasabb minőségi színvonalat nyújtja a magyar piacon. A válaszadók a dm-et ítélték a legjobb láncnak.

Az elnyert díj összhangban áll a Nielsen kutatásának eredményével. A dm az adatok alapján továbbra is a legerősebb márkák közé tartozik, egy olyan üzlet, amelyet megéri ajánlani az ismerősöknek, családtagoknak; a vásárlók szívesen ajánlják a dm-et, hiszen a boltokban tartósan kedvező áron vásárolhatnak, és arra is lehetőség nyílik, hogy a törzsvásárlói program tagjai társkártyával közösen gyűjtsék családon belül a pontokat. 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek