Üzletlánc
Tipográfia

A felújítás után február 27-től újra várja a vásárlókat az M1/M7 autópálya bevezető szakaszánál nyitó dm üzlet.

kasszaWAz újonnan nyíló drogéria a lánc legnagyobb alapterületű üzlete, összesen 538 négyzetméternyi új eladótérrel és hatalmas termékkínálattal várja vásárlóit a Malomkő utca 7. szám alatt.  A vásárlókat, mint ahogy eddig a dm-től megszokhattuk ajándékkal és nyitási akciókkal köszöntötték.

A felújított belső térnek köszönhetően a boltban mostantól szélesebb áruválaszték található, így a megszokott termék mellett például rengeteg babás kiegészítő között válogathatnak a betérő anyukák. Az üzlet különlegessége, hogy a megszokottól eltérő új termékkategóriák is helyet kaptak az boltban, többek között fürdőszoba felszerelés, és party kellékek. A termékválaszték elrendezésénél a dm nagy figyelmet fordított arra, hogy a folyamatosan változó vevői igényeket a dm a legmagasabb színvonalon tudja kiszolgálni, így például a tisztálkodás, arcápolás, női higiénia mellett már a férfiak számára készült termékek is egységesen, kiemelt helyre kerültek az új üzlet polcaira. Az üzlet méretéből adódóan szükségessé vált a fényforrások számának növelése. Újdonságként szolgál a plafonra szerelt Lichtfeld, amely egy mennyezeti, 3x3 méteres négyzet alakú világító elem. A Led-es világító az arc- és testápolásnál illetve a natúrkozmetikumoknál kapott helyet.

Nem csak a dekorkozmetikumoknál, de a bio szortimentnél is történtek újítások. „Az Alnatura keret a megszokott 4 méter helyett 5 méteren került kialakításra. Az alapterület nagyságából kifolyólag két ún. raklaputca kialakítására is sor került. Itt Budaörsön 4 kasszapultot létesítettünk a vásárlók elégedettsége érdekében, hogy minél gyorsabban tudjanak távozni a kasszától a vásárlás után”- nyilatkozott Kanyó Roland, a dm Kft. Marketing és PR menedzsere.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek