Üzletlánc
Tipográfia

A tavaszi megújulásból a dm boltjai sem maradtak ki, február vége óta a budapesti Csillagvár Bevásárlóközpontban lévő dm várja megújult külsővel a vásárlókat, a drogéria születésnapos pécsi üzlete márciusban nyitott meg, aztán sorra szépültek meg a dm üzletei Keszthelyen, Győrben, Csepelen, Szentendrén és Gyöngyösön is, május közepén a budapesti Sugár Üzletközpontban található dm újult meg. Pécsen, Csepelen és a budapesti Sugár üzletközpontban jótékonysági akciót is szervezett a dm.

Tovább folytatódik a dm üzleteinek dinamikus megújulása, a drogéria családi programokkal és nyitási akciókkal várja a vásárlókat megújult boltjaiban.
A nyitás alkalmából a Csillagvár bevásárlóközpontban 5x-ös pontoknak örülhettek a vásárlók, szerencsekeréken pörgethettek, a főszerep pedig a gyerekeké volt: kipróbálhatták magukat a kasszában, amiért cserébe Minipolisz belépőjegyet kaptak ajándékba. Délután zenés bábos műsorral várta őket a dm, mindeközben a családok megkóstolhatták a dmBio finomságait.

Huszadik születésnapjára megszépült a dm pécsi üzlete, a megnyitón gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatták a számukra vonzó programot, Tamás Éva Játéktára varázsolt mosolyt az arcokra, a dm most is akciókkal lepte meg a boltba érkezőket. A zenekar tagjai egy órán keresztül a pénztárban segítettek a vásárlóknak, az ez idő alatt kasszázott 621 565 forintot a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány részére ajánlották fel, a támogatást az alapítvány 2016 augusztusában 30 tartósan beteg gyermek ingyenes nyári táboroztatására használja fel.  

Március végén szépült meg a dm keszthelyi üzlete, a vásárlók a nyitó napon ajándék táskát kaptak, a kicsik a dm kabalafigurájával játszhattak, volt arcfestés, lufiosztás, a vásárlók dmBio termékeket kóstolhattak.
Áprilisban nyitottak meg a dm megújult üzletei Szentendrén és Csepelen, Győrben és Keszthelyen.
Csepelen a vásárlók a csepeli kajak-kenu egyesület sportolóival is találkozhattak a kasszánál, az általuk kasszázott 587.645 forintot a Csepeli Kajak-Kenu Egyesületnek ajánlotta fel a dm.  A nyitónapon 10 százalékos végösszegi kedvezmény járt annak, aki a dm-et választotta, másnap Saubär maci fogadta a látogatókat, az Elevenpark jóvoltából pedig itt is gyerekprogramokkal várták a legkisebbeket.

A győri árkádban található dm is újra várja vásárlóit az első emeleten - immáron egy kibővített, még nagyobb üzletben. A vásárlók egy DJ páros live bakelit szettjével hangolódhattak a vásárlásra, ahol lufi modellezésre várta a dm a családokat.

Májusban a gyöngyösi dm is megújult, egy hétig kitartottak a meglepetések, DJ varázsolt remek hangulatot, a gyerekeket Saubär maci üdvözölte.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek