Üzletlánc
Tipográfia

Nigel Jones, a Tesco-Global Áruházak Zrt. vezérigazgatója tegnap ünnepélyes keretek között nyújtotta át Lehel Lászlónak, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának azt az óriáscsekket, amely a vállalat és a segélyszervezet közös adománygyűjtésének keretében összegyűlt rekordméretű adományt szimbolizálja.

Az áruházlánc és a segélyszervezet május 7-én indította el kuponos akcióját, s a 6 hét alatt összesen 56 701 750 forintnyi adomány gyűlt össze a vásárlók segítségével. A Tesco pedig ezt az összeget megduplázza, így összesen 113 403 500 forinttal járul hozzá a Segélyszervezet átmeneti otthonaiban élő családok körülményeinek javításához, a gyermekek nyári táboroztatásához.

Májusban Felhőtlen gyermekkor címmel indított egy hónapon át tartó adománygyűjtést és programsorozatot az Ökumenikus Segélyszervezet. Az akció célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a Segélyszervezet által működtetett családok átmeneti otthonaiban zajló munkára, melynek köszönhetően évente több száz nehéz sorsú gyermek tapasztalhatja meg a biztonságos otthon élményét, és kaphat esélyt egy boldogabb gyermekkorra. Az országos akcióhoz ezúttal is stratégiai partnerként csatlakozott a Tesco, így a 1353-as adományvonal mellett az áruházlánc kasszájánál kapható kuponok megvásárlásával is bárki hozzájárulhatott a gyermekek tanulásához, nyári táboroztatásához és körülményeik javulásához.

A kupongyűjtési akcióban a legsikeresebb – a karácsonyi akcióhoz hasonlóan – az észak-keleti régió volt, ahol majdnem 20 millió forint értékű kupont értékesítettek. Közel azonos értékű kupont gyűjtött össze a budapesti (valamivel több mint 10 millió forint értékű kupon), illetve a Budapest és környéke (több mint 9 és fél millió értékű kupon) régió összesen. A  legeredményesebb pénztáros békéscsabai, aki 1609 kupont adott el a hat hetes adománygyűjtés során.  A három legeredményesebb pénztáros munkáját az áruházlánc külön jutalommal ismerte el.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek