Üzletlánc
Tipográfia

Modernizálást követően öt üzletét nyitotta újra a SPAR Magyarország márciusban, Tökölön pedig vadonatúj szupermarket várja a vásárlókat.

A legújabb - március 17-én, Tökölön átadott – egységét egy korábbi üzlethelyiségből alakította át a vállalat mintegy 135 millió forint ráfordítással. A modern áruház a város első SPAR egysége, a beruházással 21 új munkahelyet létesített a cégcsoport.

A március 17-én megnyílt szupermarket 980 m2-es eladóterével a hálózat korszerű tagja, magas szinten nyújtva a SPAR-ra jellemző vásárlói előnyöket. A frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett a vevők megtalálják a kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékeket csakúgy, mint a különleges fogyasztói igényeket kielégítő árucikkeket, valamint a helyben sütött pékárukat.

Fenti beruházáson kívül több mint 100 millió forintot fordított a SPAR a Gárdonyban, Harkányban, Sümegen, Sajószentpéteren és Szolnokon lévő üzleteinek felújítására. Ezen áruházak látványpékséggel bővültek, valamint megújultak a csemege-, sajt- és húspultok. Energiatakarékossági okból üvegajtókat kaptak a tejtermék-hűtők, illetve az eladóteret LED-lámpákkal világítják meg. A felújított üzletek a korábban megszokott nyitva tartási rend szerint várják vásárlóikat.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek