Üzletlánc
Tipográfia

Új boltok nyitásával köszönti az őszt a dm : szeptember 10-én Székesfehérváron nyílt új üzlet, másnap pedig Albertirsán és Nyíregyházán várták meglepetések a vásárlókat a drogéria megújuló üzleteiben.

Behemót medve ólálkodott a dm új székesfehérvári üzlete előtt, de ez senkit sem lepett meg: sokan ismerik már Saubär macit, aki rendszeresen feltűnik a drogéria háza táján, hogy a megnyitók alkalmával köszöntse a látogatókat. Teljesen új bolttal várja a dm a székesfehérvári vásárlókat a Holland fasoron lévő Next Stop Üzletközpontban, ahol ismét ajándékokkal és egyedi kedvezményekkel lepte meg a dm a nyitásra érkezőket. Az üzlet 323 négyzetméteren várja a vásárlókat, a boltban elérhető lesz a gyertya és textil modul, fürdőszobai kiegészítőkből, kozmetikai táskákból is válogathatnak a vásárlók, valamint parfümök igazán széles választéka áll rendelkezésre. Ebben az üzletben is elérhető már a szájápolási center, amely egy külön, az elektromos fogkefék számára kialakított kihelyezés, ahol a vásárlók még a megvásárlás előtt megismerkedhetnek a dm-ben kapható elektromos fogkefék működésével. Az üzlet olyan fotópulttal is rendelkezik, amelynek segítségével a vásárlók akár azonnal előhívhatják fényképeiket.

A dm minőségi expanziós koncepciójának újabb állomásaként szeptember 11-én Albertirsán és Nyíregyházán is nyitási akciókkal és egyedi ajánlatokkal találkozhattak a vásárlók a megszépült boltokban. Ismét be lehet korzózni Nyíregyházán a Korzó Bevásárlóközpontban lévő dm üzletbe, ahol 327 négyzetméteren kínál termékeket a drogéria. Albertirsán is közel 300 négyzetméteres eladótérrel és a megszokott minőségi termékkínálattal várja a dm a vásárlókat.

Az dm üzletek különlegessége, hogy a szortiment kialakítása során fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint az ökológiailag lebomló és natúr termékek szortimentbe vétele, nincs ez másként az új üzletek esetében sem. Az üzletekben a dm eladói ismerősként üdvözöltek sok törzsvásárlót, akik alig várták, hogy felfedezőútra indulhassanak.
A megújult üzletekben a vásárlók mostantól még szélesebb kínálattal találkozhatnak.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek