Üzletlánc
Tipográfia

A dm Kft. 2015-ben is pályázatot hirdet magyarországi általános iskoláknak, hogy így hívja fel a figyelmet a fogápolás fontosságára: a „mosolygó fogacskákat” megmutató elsős diákok között 10.000 db fogápolási kezdőcsomagot osztanak szét, két osztályt pedig külön jutalmaz a drogéria.

A CSR program részleteiről is beszámoltak a pályázat kiírói azon a szeptember 16-ai sajtótájékoztatón, amelyre vendégeket is hívtak: a Cseppkő Gyermekotthon és a Docete Alapítványi Általános Iskola diákjai a Minipolisz gyerekvárosban tölthettek egy délelőttöt. A dm Kft. fogápolást segítő kezdeményezése mellé állt Kárász Róbert műsorvezető is.

A dm Kft. társadalmi felelősségvállalás programja célul tűzte ki, hogy idén is felhívja az érintettek figyelmét a helyes fogápolás fontosságára, így a drogéria fotópályázatot hirdet, amelyre várja bármely magyarországi székhellyel rendelkező általános iskola 1. osztályos tanulóiról készült olyan kreatív fotót, amelyen a lehető legtöbb „mosolygó fogacska” látszik. A fotókon a program kabalafiguráit, Tündit, a fogtündért és Marcit, a fogmanót is szeretné viszontlátni a pályáztató. A programon minden pályázó nyer, 10 000 fogápolási csomagot juttat el a dm a pályázó gyerekekhez. Fődíjként az egyik nyertes osztály egynapos ingyenes fogászati szűrést kap ajándékba az iskolájában, a másik nyertes osztály pedig osztálykirándulást nyer a Minipolisz interaktív gyerekvárosba.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek