Üzletlánc
Tipográfia

A korábbi áruházának négy évvel ezelőtti bezárása után újból üzletet nyit Zalaegerszegen a Media Markt - közölte a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft.

    A cég 2011-ben - nem egészen hároméves működés után - bezárta Zalaegerszegen az akkor 2700 négyzetméteres áruházát. Az azóta eltelt időszakban azonban jelentősen megváltozott a gazdasági helyzet, a kereskedelem teljesítménye folyamatosan bővül, az online üzletág térhódítása pedig újabb igényt támasztott Európa vezető műszaki kiskereskedelmi vállalatával szemben - közölte a társaság.
    A helyi adottságokhoz jobban alkalmazkodva ezúttal 1000 négyzetméteres új áruházat nyit a Media Markt Zalaegerszegen, ahol a közvetlen értékesítés mellett a térségben a webes megrendelések kiszolgálását is végzi majd. A zalai üzlet a szombathelyi áruház irányítása alatt működik majd, az adminisztrációs feladatokat Szombathelyen látják el, a Zalaegerszegen dolgozók kizárólag értékesítéssel foglalkoznak - közölte Wutschi Alfred, a Vas megyei áruház ügyvezetője.
    A Magyarországon jelenleg 1200 embert foglalkoztató Media Markt Zalaegerszegen 18 alkalmazottnak ad munkát. A csütörtökön nyíló új áruházzal 22-re nő a magyarországi üzletek száma.
    A nyilvános cégadatok szerint a Media Markt valamennyi áruháza önálló kft.-ként tevékenykedik, a cég pedig holdingként működik Magyarországon.

(MTi)

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek