Üzletlánc
Tipográfia

November 29-én indul útjára a Lidl Magyarország Adventi Meselánc kezdeményezése azzal a céllal, hogy a vásárlók közreműködésével megszülessen az ország meséje, karácsonyi története.

Az advent első vasárnapján induló felelősségvállalási kampány keretében a vállalat arra kéri vásárlóit, hogy osszák meg azt a legszebb, legkedvesebb szót, ami eszükbe jut a karácsonyi ünnepekről. A kapott kifejezések segítségével születik majd meg a Lidl és az ország adventi meséje. A történettel az áruházlánc olyan hátrányos helyzetű gyermekeket szeretne megajándékozni, akik számára nem adatik meg a mindennapi mesehallgatás élménye. A mesét ezért elsőként a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakói kapják meg karácsonyi ajándékként Elek Ferenc színész tolmácsolásában, de illusztrált formában is elérhető lesz a vállalat honlapján annak érdekében, hogy ez a különleges összefogáson alapuló ajándék minél többekhez eljuthasson.

Aki csatlakozni szeretne az adventi meselánchoz nem kell mást tennie, mint az áruházakban elérhető ajándékszelvényre felírja az ő szavát és bedobja azt a boltokban kihelyezett ajándékdobozba. A választott kifejezést a Lidl Facebook oldalán található Adventi Meselánc applikáción keresztül is el lehet juttatni, a beküldők profilképéből pedig egy különleges, virtuális karácsonyfa fog születni. A meselánc online résztvevői csatlakozásukkal mindemellett automatikusan 10 forinttal is támogatják a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki ebédel! programját.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek