Üzletlánc
Tipográfia

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. évek óta főtámogatója a Budavári Borfesztiválnak. Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvényének célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar borok sokszínűségére, a helyi szőlőfajták és hazai borstílusok sajátosságaira.

A látogatók valamennyi hazai borvidéket felfedezhetik a fesztiválon, végigjárva a tematikusan kialakított kóstoló útvonalakat, és valódi ritkaságokkal is találkozhatnak a kínálatban.

A 24. Budavári Borfesztiválon idén is Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legjobb borait, és a hazai nedűk mellett számos külföldi ritkaság is bemutatásra kerül. Az öt napon át tartó rendezvényen, szeptember 9-től 13-ig ott lesznek a legrangosabb díjakkal elismert borok készítői is, akik szívesen beavatják az érdeklődőket a szakma rejtelmeibe. A borok mellett idén is kitűnő gasztronómiai kínálat várja a látogatókat, akik kimondottan laktató magyar fogások, a legkülönbözőbb nemzetek válogatott sajtjai, kézzel húzott házi rétesek és egyedi street food újdonságok közül válogathatnak. A jobbnál jobb italok és ételek élvezetét pedig mind az öt napon át nagyszerű zenei programok teszik még emlékezetesebbé.

A SPAR Magyarország a korábbi évekhez hasonlóan ismét főtámogatóként áll a Borfesztivál mellett. „A SPAR számára a bor nem csak egy termék vagy gasztronómiai kísérő, hanem kultúrtörténeti jelentőséggel bír. A SPAR a magyar áruk elkötelezett kereskedőjeként ezért különösen nagy súlyt fektet a magyar borászat kultúrájának és hagyományainak képviseletére.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek