Üzletlánc
Tipográfia

europark2 dm w

Megszépült a dm Europarkban található üzlete, valamint a győri Dunacenterben levő üzlet, ez alkalomból mindkét helyen nyitási akciókkal készült a drogéria.

Egy különleges meglepetéssel is várta vásárlóit a dm az Europarkban: a Rising Star-ból ismert Fehérvári Gábor Alfréd fogadta az üzletbe látogatókat, majd természetesen egy kisebb koncerttel is megörvendeztette rajongóit.

A nyitás alkalmából Fehérvári Gábor Alfréd fogadta a kasszánál a dm vásárlóit, az áru elpakolása mellett persze közös fotókra és egy kis beszélgetésre is maradt idő. Közben Saubär maci is felbukkant, hogy együtt játsszon kis rajongóival. A nyitás utáni napokban egyéb meglepetésekkel is várta a dm a vásárlókat az Europarkban, ahol megszépült környezetben, az eddiginél még szélesebb szortimentből válogathatnak az érdeklődők. A dekorkozmetikai termékek még szélesebb választékban érhetők el, az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi a bio élelmiszerek bőséges kínálata ebben az üzletben is.


Immár a győri Dunacenterben található üzlet is új külsővel várja vásárlóit. A november 2-ai nyitás alkalmából a dm végösszegi kedvezménnyel és vevői ajándékokkal kedveskedett a vásárlóknak, szerencsekeréken pörgethettek ki ajándékokat a boltba látogatók, a meglepetések pedig a nyitást követően folytatódnak: a héten Saubär maci is ellátogat a boltba, dmBio és Alnatura kóstoltatással készül a dm, szombaton a gyerekeket is programokkal és egészséges finomságokkal várja a drogéria.

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek