Üzletlánc
Tipográfia

November 2-án két Rossmann drogéria is megnyitott, mely alkalomból 3 napon keresztül, azaz november 2-től 4-ig speciális akciókkal és 10%-os végösszegi kedvezménnyel lepik meg a vásárlókat.

A nyitásokkal 189-ra emelkedett a boltok száma, amelyekben így már közel 1300 embernek biztosít munkalehetőséget a Rossmann.

November első hétfőjétől egy új és egy megújult Rossmann drogéria is várja a vásárlókat, az egyik Budapesten a 15. kerületben, a másik Jász-Nagykun-Szolnok megye harmadik legnagyobb városában, Törökszentmiklóson. A két új üzlet több mint 300 négyzetméter területen kínálja a termékeket, a 15. kerület második Rossmann-ja a Zsókavár utcában 363 négyzetméter, míg az újranyitott törökszentmiklósi bolt üzlettere 301 négyzetméter nagyságú. Mindkét Rossmann-ban 13 ezer cikkelem található.

A nyitás alkalmából ismét 3 napig tartó extra kedvezményekkel készült a Rossmann, az akciós szórólapot hostessek osztogatják a nyitás napján az üzletek közelében. Emellett minden termékre 10%-os diszkontot kapnak a vásárlók, továbbá az első 3000 vevő ajándék Rossmann táskát kap a kasszánál. A drogéria a kisgyermekekre is gondolt, így lufi hajtogatással és apró meglepetéssel kedveskedik számukra.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek