Üzletlánc
Tipográfia

 Nap mint nap sok civil közösség tesz azért, hogy a társadalom ügyeit felkarolják, segítsenek és adjanak. A dm most szeretné ezt a segítő tevékenységet támogatni, ezért pályázatot ír ki civil szervezetek részére. A Jótettekkel egy jobb világért programban helyi ügyeket felkaroló projekteket keres a dm, majd 10 pályázatot támogat 500-500 ezer forint anyagi hozzájárulással.

 

A dm idén 40 éves, Magyarországon 1993 óta van jelen a drogéria.  Ennek apropóján valamennyi dm-ország megkeresi azokat a projekteket, amelyek helyben teszik jobbá környezetüket.  

Minden nap a nagyvilág híreivel kelünk és fekszünk, telefonjainkba zárva karnyújtásnyira van tőlünk az egész világ, jól tudjuk, hogy mi történik bolygónk másik pontján, de vajon észrevesszük azt, hogy mi zajlik a szomszédunkban?

A dm most a helyi ügyekre szeretné felhívni a figyelmet, s helyi közösségeket szeretne támogatni: a Jótettekkel egy jobb világért pályázatra civil szervezetek projektötleteit várja a drogéria. A projektek az alábbi kategóriákhoz kapcsolódhatnak: egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programok, szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek támogatása, környezetvédelem, energiafelhasználás csökkentése, „zöld” energiaforrások fejlesztése, környezettudatos életmódra, szemléletre nevelés, valamint állatvédelemmel kapcsolatos programok.

A dm olyan projekteket keres, amelyek a környezetükben fennálló kihívásokra reagálnak, s innovatív választ adnak azokra.

A pályázati kiírás részvételi kritériumainak megfelelő szervezetek 2016.április 28.- május 31-ig adhatják be pályázatukat a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, ahol a részletes pályázati kiírás is letölthető.

A pályázat kiírásában és lebonyolításában a dm együttműködő szakmai partnere a Magyar Adományozói Fórum.

A nevezett pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével értékeli a dm, a szakmai partner által adott pontszámok alapján tett javaslatokat és felállított rangsort a dm Kft. munkatársai vizsgálják felül és döntik el a végleges támogatottak névsorát 2016. július 15-ig.

A nevezett projektek elérhetőek lesznek a program weboldalán, ahol a nyertes pályázatokat, majd a projektek megvalósítását is bemutatja a dm.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek