Üzletlánc
Tipográfia

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet november 22-én rekordmennyiségű, az 1353-as adományvonal számával megegyező mézeskalács elkészítésével indította útjára a szeret.éhség. elnevezésű Országos Adventi Pénzadománygyűjtő kampányát.

A Tesco immár ötödik alkalommal csatlakozott a kezdeményezéshez, s az első két hét számainak tükrében bízik benne, hogy sikerül a tavalyi eredményeket is felülmúlni. A november 17-én indult adománykupon akció első 14 napján az áruházlánc már 102 811 darab adománykupont értékesített, mely összesen 25 702 750 Ft összegű felajánlást jelent. A kuponos adománygyűjtés egészen december 31-ig tart a Tesco összes hazai áruházában.

Az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. mottójú adventi adománygyűjtésének Tesco áruházakban meghirdetett kupon akciója idén november 17-én kezdődött. Ezt követően a segélyszervezet november 22-én rekordkísérlettel egybekötött mézeskalácssütést szervezett. Sikerült is a kitűzött célt elérni és elkészült az 1353 darab mézeskalács, melyeket az országos gyűjtést támogató partnerek képviselőivel és lelkes önkéntesekkel együtt sütöttek meg. A mézeskalácsok a támogatott rászorulók köszönetét jelképezik az adományozók felé.

A Tesco a rekordkísérlet mellett idén, immáron ötödik alkalommal, a pénztáraknál megvásárolható adománykuponok értékesítésével csatlakozott a kezdeményezéshez. Az első két hét eredményei pedig igen bíztatóak. 2013-ban, a kampány első tizennégy napján 64 111 darab, 250 forintos kupon fogyott, mely összesen 16 027 750 forint értékű támogatást jelentett. Idén, ugyanebben az időszakban minden várakozást felülmúltak a vásárlók. Ugyanannyi nap alatt 102 811 darab kupon megvásárlásával támogatták a rászorulókat, így jelenleg a felajánlás összértéke már meghaladja a 25 700 000 forintot.

A 250 forintos kuponok az ország összes Tesco áruházában, egészen december 31-ig megvásárolhatók.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek