Üzletlánc
Tipográfia

A Randstad Award hazai felmérése alapján kiskereskedelem kategóriában 2016-ban ismét a dm nyerte el a legvonzóbb munkaadó címet.

A kitüntetést a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében vette át április 6-án Csoknyainé Horváth Gertrud, a dm HR és beszerzési cégvezetője.

A Randstad Award a világ legnagyobb Employer Branding kutatása; a világ GDP-jének 75%-át adó 25 országban több mint 200.000 munkavállalót kérdez meg évente. Magyarországon immár harmadik alkalommal interjúvoltak meg egy reprezentatív minta szerint 4.000 dolgozót, hogy mit tartanak fontosnak a munkájuk során, kiket tartanak a legjobb munkáltatónak 2016-ban a 90 legnagyobb munkaadó közül.

A dm idén második ízben vehette át a rangos kitüntetést.

„Több mint 20 éve vagyunk a magyar piacon, ez idő alatt folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a vásárlóink mellett a dolgozóink is elégedettek legyenek, és kiegyensúlyozottan végezhessék a munkájukat. Nagyon büszkék vagyunk a díjra, az elismerés mind a 2200 dolgozónk napi munkájának elismerése. Ezúton mondok minden dm dolgozónak köszönetet, hogy ezt a díjat a cég nevében 2016-ban másodszor is átvehettem”- mondta Csoknyainé Horváth Gertrud.

A dm-nél a társadalmi felelősségvállalás stratégiájának egyik fontos része a munkahely és család összeegyeztethetőségének támogatása, az e területen elért eredményeket több elnyert elismerés is mutatja: a dm 2015-ben családbarát munkahely díjat kapott, s ugyanabban az évben elnyerte a Legjobb munkahely díjat is.
Tavaly a dm munkáltatói videókat is készített annak érdekében, hogy meg tudja mutatni, milyen a dm-nél dolgozni, a drogéria három kisfilmjét a Legőszintébb MuVI elismeréssel díjazták.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek