Üzletlánc
Tipográfia

Érdre költözött a dm Kft. központi irodáinak egy része április közepén. Az új, 2000 négyzetméteres épület másfél milliárdos beruházással valósult meg, az iroda a legmodernebb műszaki megoldásokkal épült, a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve. 

A dm Kft. 1993 óta van jelen a magyar drogériapiacon, 1997-ben költözött irodája a törökbálinti Depo Logisztikai Központba. A vállalat folyamatosan fejlődött, mára 256 üzlettel rendelkező drogériahálózattá vált, a cég sikeres működését munkavállalói létszámának folyamatos növekedése is mutatja. A törökbálinti iroda így egyre szűkösebbé vált, 2013-ban a lehetőségek mérlegelésével felügyelőbizottsági döntés született: a két helyszínen kapnak helyet a dm központi irodái: Törökbálinton és Érden.

A mintegy másfél milliárdos beruházás munkálatai 2015 márciusában kezdődtek el, a 2000 négyzetméteres, kétszintes iroda egy 74 ezer négyzetméteres telken található, a dm érdi raktárának közvetlen szomszédságában.
Az iroda kialakításánál fontos szempont volt, hogy az épület is közvetítse a dm filozófiáját, képviselje a dm értékeit. Az irodáról elmondható, hogy a legmodernebb műszaki megoldásokkal rendelkezik.

„Az épület kialakításánál fontos szempont volt, hogy olyan ideális munkakörnyezetet alakítson ki a cég, amely támogatja a munkafolyamatokat, miközben a munkatársak jól érzik magukat irodájukban. Az épületben tágas irodákban dolgoznak együtt a kollégák, hogy így segítsük az együttműködést. Úgy érezzük, hogy a belső terek kialakításával sikerült megtalálni az egyensúlyt a személyes és a közös munkavégzés között”- mondta el Görgey András expanziós cégvezető. 

A dm osztályai közül Érdre költözött a logisztika, a biztonsági osztály, a rendszergazda és központi rendszerek csoport néhány kollégája, az ügyfélszolgálat valamint a teljes marketing és beszerzés osztály.
A dm Kft székhelye Törökbálinton marad, az ottani irodaépület felújítási munkálatai is hamarosan elkezdődnek, hogy az ott dolgozó munkatársaknak az érdi irodáéhoz hasonló munkakörülményeket biztosítsanak.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek