Üzletlánc
Tipográfia

Új ízvilággal bővült a Spar üzletek kínálata, miután a vállalat megkezdte az Ausztriában már nagy népszerűségnek örvendő Veggie by NENI termékek forgalmazását Magyarországon.

Baba ganush, falafel, hummusz és labane – csak néhány azok közül a közel-keleti ételek közül, amelyek elérhetővé váltak a magyar fogyasztók számára. A termékcsalád tagjai március végétől elérhetőek minden Interspar hipermarketben és 49 kijelölt Spar szupermarketben.

Mivel a Veggie By NENI termékcsalád az osztrák anyavállalatnál komoly sikereket ért el a Spar sajátmárkás termék között, ezért a magyarországi üzletlánc úgy döntött, hogy úttörő szerepet vállalat ezen egészséges ételek forgalmazása terén.” – mondta el Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A termékcsalád nyolc Veggie by NENI ételkülönlegességet felvonultató kínálatot Haya Molcho, a NENI családi vállalkozás megalapítója mutatta be Budapesten. A négy gyermekes, Izraelben született családanya a SPAR-al együttműködve – a hagyományos keleti ételeket különleges ízekkel feldobva – mindig új és izgalmas termékekkel rukkol elő. Hazánkban is egyre nagyobb az igény a tisztán növényi alapú ételek iránt, miután egyre többen választják a vegetáriánus életmódot. A könnyen emészthető ételsor nem csak a vegetáriánusoknak ajánlható, hanem mindazoknak, akik ülő munkát végeznek, ezért szervezetüknek nincs szüksége szélsőségesen magas szintű kalóriabevitelre, viszont szeretik kipróbálni az új ízeket. A Veggie By NENI ugyanakkor azoknak is sok segítséget jelent, akik egészségügyi okból diétára kényszerülnek.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek