Üzletlánc
Tipográfia

SPAR plussajandekwAz odafigyelés és a gondoskodás mellett csaknem ezer plüssjátékkal lettek gazdagabbak a budapesti Kossuth Lajos Gyermekotthon lakói. A 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon az áruházlánc sátránál leadott adományokat november 11-én Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője adta át Dóka Rita intézményvezetőnek, és természetesen a gyerekeknek.

Az eseményen Iváncsics Zsolt maratonista, a SPAR áruházvezetője, a jótékonysági akció ötletgazdája idézte fel a futás örömét és nehézségeit.

2015. október 10-11-én az idén először kétnapos SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra csaknem 28 000 futó nevezett. A szervező Budapest Sportiroda (BSI) és a SPAR Magyarország ezzel nevezési csúcsot regisztrálhatott (tavaly 23 450-en vágtak neki a távnak.)

A maratoni kocsitolás Iváncsics Zsolt - vagy ahogy a média elkeresztelte, a Magyar Forrest Gump - számára évek óta gyakorolt tevékenység. Három éve célt is ad a bevásárló-kocsitolásnak. Hátrányos helyzetű, beteg gyerekeknek gyűjt, figyelmet és támogatást. Olykor pénzt speciális kocsira vagy egészségjavító műtétre, máskor plüssjátékot. A sportember a mostani maraton utolsó két kilométerét három pártfogoltjával együtt tette meg, összekapcsolt kocsikban tolva őket, a végén egy mozgássérült kisfiút is magához ölelve. A befutó az esemény megrendítő pillanatainak egyike volt.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek