Üzletlánc
Tipográfia

A Tesco több mint 300 új termékkel bővítette speciális élelmiszer-kínálatát, így a vásárlók már közel 1000 termék közül választhatnak attól függően, hogy bio, csökkentett laktóztartalmú, gluténmentes, hozzáadott cukor nélküli terméket keresnek, esetleg az egészséges táplálkozást részesítik előnyben.

Magyarországon a becslések szerint 1,5 millióan szenvednek cukorbetegségben, és a lakosság körülbelül 35-40 százaléka laktózérzékeny, az egyébként ritkának tűnő lisztérzékenység pedig a népesség 1-2 százalékát érinti. Szervezetünk allergiás reakcióit és a betegségek kialakulását sajnos nem tudjuk befolyásolni, a megfelelő ételek választásával azonban megelőzhetjük a problémákat. A speciális táplálkozás viszont gyakran nem döntés kérdése, hiszen bizonyos betegségek egész életen át tartó diétát igényelnek. Mindemellett egyre többen választják a kiegyensúlyozott táplálkozást, amelynek elengedhetetlen kellékei a gondos odafigyeléssel készült, egészséges alapanyagok.

Az áruházlánc nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ételintoleranciában, cukorbetegségben érintett, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozást követő vásárlóik is megtalálják a megfelelő alapanyagokat. A Tesco már az első hazai áruház megnyitása óta forgalmaz speciális élelmiszereket, hogy így segítsen a családoknak újra felfedezni az étkezés örömét, és megkönnyítse számukra az egészségesebb választást. Az áruházlánc az étkezési szokások változását figyelembe véve kínálatát megújította, szélesítette s már 820 féle speciális szárazáru terméket és 123 féle frissárut kínál vásárlóinak. A kibővült kínálatban összesen 308 féle bio, 152 hozzáadott cukor nélküli, 150 gluténmentes, 38 csökkentett laktóztartalmú és 295 speciálisan a kiegyensúlyozott táplálkozás részét képező termék kapható.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek