Üzletlánc
Tipográfia

mosolygó fogacskákA dm keresi az ország legszebben mosolygó osztályát. A dm pályázatot hirdet magyarországi általános iskoláknak, hogy így hívja fel a figyelmet a fogápolás fontosságára: a mosolygó fogacskákat megmutató elsős diákok között 10.000 db fogápolási kezdőcsomagot osztanak szét, két osztályt pedig külön jutalmaznak.

Fődíjként az egyik nyertes osztály egynapos ingyenes fogászati szűrést kap ajándékba az iskolájában, a másik nyertes osztály pedig osztálykirándulást nyer a Minipolisz interaktív gyerekvárosba. Az idei évben a kampány kiegészítéseként négy hétvégén keresztül programokkal és meglepetésekkel várja a dm a Minipoliszba látogató családokat.

A kampány együttműködő szakmai partnere a Colgate-Palmolive Magyarország Kft.

„A fogszuvasodás világszinten az egyik leggyakoribb krónikus betegség, ami megfelelő szájhigiéniával és táplálkozással megelőzhető és kezdeti stádiumban visszafordítható. A WHO 32 európai országban szervezett felmérést, a szuvas fogak tekintetében Magyarország a 24. helyen állt. Az iskolát kezdő gyermekek fogápolása szülői felelősség. Ebben az életkorban az öt tejfog mögött, tejfogak elvesztése nélkül megjelenik az első nagyőrlő fog, amin jó esetben egy életen át rágunk. A pályázat célja, hogy minél több gyermek mosolya egészséges legyen.”- mondta a pályázat jelentőségéről Dr. Tóth Tünde, a program szájápolási szakértője.

A „mosolygó fogacskák” programmal a dm szeretne rámutatni a fogápolás jelentőségére már az első tejfogak kibújásától, valamint játékos formában megismertetni ennek fontosságát a gyerekekkel. A dm fotópályázatot hirdet első osztályos tanulóknak. A mosolygós osztályképeket 2015. szeptember 14. és október 18. között lehet feltölteni a mosolygofogacskak.hu oldalra. Egy szerencsés osztály idén is fogászati szűrést nyerhet iskolájában, egy másik osztály pedig osztálykirándulást a Minipolisz interaktív gyerekvárosba. A sorsolás várható időpontja 2015. október 26.

A pályázat részleteiről és feltételeiről a www.mosolygofogacskak.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
A programot a dm törzsvásárlói pontok adományozásával támogathatják augusztus 13. és szeptember 30. között.

„A programot harmadszor rendezzük meg; az elmúlt 2 évben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. Tavaly 8178 pályázat érkezett, összesen 13636 gyermek küldte el pályázatát. 10.000 fogászati csomagot osztottunk ki a dm és a Colgate jóvoltából. A nyertes iskola diákjai egy napos fogászati szűrést kaptak iskolájukban, de minden pályázó ajándékban részesült. Idén a kampány keretein belül egy külön programmal is készülünk. Szeptember 19-től négy hétvégén keresztül várja a dm programokkal, játékokkal a gyermekeket és szülőket a Minipolisz interaktív gyerekvárosban - nyilatkozta Kanyó Roland a dm marketig és PR menedzsere.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek