Esemény
Tipográfia

A csokoládék és édességek ünnepén idén is jelen lesznek a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládék és édességek, sütemények és fagylaltok, világhírű márkák és olyan különlegességek, amikkel csak az Édes Napokon találkozhatunk.

Szeptember 19-21.között a látogatók idén is megkóstolhatják a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládékat és édességeket, süteményeket és fagylaltokat, és olyan világhírű márkákat ismerhetnek meg, amelyek csak az Édes Napokon képviseltetik magukat. Az Édes Napok felkerült Európa legjelentősebb csokoládé és édességútvonalára, hiszen az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon.
2014 a sütemények éve lesz az Édes Napokon. A kiállítók között a hagyományos süteménykészítők ugyanúgy jelen lesznek, mint a modern cukrászat képviselői. Számos, a süteménykészítéshez, fogyasztáshoz kötődő programmal készülnek a szervezők.
Az egyik legkülönlegesebb attrakció a "So delicious fashion show" lesz, amit a Hotel Sofitel Budapesttel közösen szerveznek. Az egyedi műsor szintén a sütemények köré épül: tíz elismert divattervező által tervezett ruhákhoz a Sofitel Hotel mestercukrászai megálmodtak egy-egy tortát.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek