Fotó:Messe Frankfurt Exhibition GmbH - PIETRO SUTERA

Esemény
Tipográfia

A Christmasworld szakvásár lenyűgöző választéka és ötletei lehetővé teszik, hogy a bevásárlóközpontok, kiskereskedők, települések elkápráztassák látogatóikat és ügyfeleiket.


A frankfurti Christmasworld vásár évente mutatja be az esztendő valamennyi ünnepének legújabb termékét és trendjét, valamint innovatív ötleteket nyújt a belső terek és a külső területek díszítéséhez.
2019. január 25-29. között a dekorációk és ünnepi díszek megrendelésének legfontosabb szakvásárán új termékcsoportok is megjelennek. Az újra gondolt csarnokfelosztási koncepció központi helyet biztosít a kísérőrendezvényeknek és workshopoknak is:


Christmasworld Trends 2019/20

Kiegyensúlyozott, természetes, vidám vagy ragyogó? A Christmasworld Trends 2019/20 négy kiemelt témaköre mutatja be a legújabb irányzatokat:
tender festivities: nyugodt és kiegyensúlyozott
Egyszerű és letisztult színvilág, szokatlan formákkal és anyagokkal kombinálva.
essential ceremonies: természetes és valódi
Modern vonalat ötvöző érzéki stílus a természet színeivel és rusztikus anyagokkal.
sweet traditions: vidám és lendületes
Az „édes érzést” idéző kreatív minták és bájos motívumok.
luminous celebrations: ragyogó és egyedi
Élénk színek, ragyogó felületek keveredése teremt ünnepi hangulatot.

christmasworld ps Messe Frankfurt Exhibition GmbH PIETRO SUTERA


Christmas Delights

A Christmas Delights területén minden évszak szezonális finomsága megtalálható, ami elengedhetetlen az ünnepi hangulat megteremtéséhez.A Christmasworld szívében édes a kísértés: csoki, keksz, édesség, tea, likőrök és forralt bor széles kínálatával karácsonyi vásárt idéző hangulat várja a látogatókat.


Christmasworld Prémium Üzleti Program

„Mindig naprakésznek lenni!” - ez a legfontosabb, amikor a vásárló figyelmét szeretnénk megragadni. A szakma elismert képviselői jövőbe mutató beszélgetésre hívnak, ahol a legújabb ipari fejlesztések és trendek lesznek terítéken. A program látványos díjátadóval zárul: itt adják át a „Legszebb Karácsonyi Város” címet.
A programra 2019. január 10-ig ingyenesen lehet jelentkezni.

Az új termékcsoportosítás és a számtalan kísérőprogram 2019-ben új távlatokat nyit a sikeres jövő felé és biztosítja, hogy a Christmasworld továbbra is a szezonális dekorációk és ünnepi díszek trendjeinek meghatározója maradjon.

Az előre megvásárolt belépőjeggyel a Chrismasworld mellett két további szakvásár kínálatával is megismerkedhet: a Paperworld az irodafelszerelések, a papír- irodaszer- és írószerkínálat világviszonylatban is egyedülálló szortimentjét, a Creativeworld pedig a nemzetközi hobby-, barkács- és művészkellékeket vonultatja fel.

Magyarországi Képviselet:
BD-Expo Kft.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek