Esemény
Tipográfia

Idén harmadszor is megrendezi a Budapest Sportiroda (BSI) a "funrun", azaz örömfutás kategóriába sorolható Rossmann Mikulásfutást.

Tavaly bár egy kicsit borongós volt az idő, de ennek ellenére 2730 nevező érezte magát felkészültnek a futó Mikulás szerepére és ünnepelte remek hangulatú közös futással Szent Miklós napját. Idén is két futamra is lehet regisztrálni, előbbi 13, utóbbi 15 órakor rajtol a Sóház utcából (a Budapesti Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok közötti kis utca). S hogy hol lehet szurkolni a Mikulásoknak?
Az útvonal: Csarnok Tér - Gönczy Pál utca - Török Pál utca - Ráday utca - Kinizsi utca - Knézich utca - Bakáts - Bakáts utca - Lónyay utca - Mátyás utca - Csarnok tér. A Mikulás rajok a Fővám téren érnek a célba.

A nevezési díjért cserébe kapott Mikulásruhákban és fehér szakállal induló futóknak mindössze 2, 3 kilométert kell megtenniük. Ennek megfelelően senki  se csodálkozzon, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig több ezren lepik majd el az ünnepi díszbe öltözött utcákat. Ez a "ritka jelenség" nemcsak a résztvevőknek, de a járókelőknek, a karácsonyi vásárlásaikat intézőknek is igazi látványosság. Még a hó is garantált lesz, legfeljebb majd a hóágyú kelti az illúziót.

Adományozni lehet majd ajándékot is az óriási puttonyba a rászoruló gyerekek részére! Játékokat, írószereket, iskolaszereket várnak a szervezők, az összegyűlt ajándékokat az ÁGOTA Alapítvány® díszes ünnepség keretében fogja átadni az állami gondozott gyerekeknek.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek