Több mint nyolcszázmillió forintos beruházással, SPAR to Go egységgel, korszerű eladótérrel, energiatakarékos berendezésekkel és önkiszolgáló kasszákkal nyílt meg a SPAR új üzlete Szigetszentmiklóson.

„A vásárlók minőségi kiszolgálását és a fenntartható működést egyaránt szem előtt tarjuk, amikor új áruházat nyitunk. Üzleteinkben korszerű, jól áttekinthető környezetben mutatjuk be széles termékválasztékunkat, egyre inkább kiemelve közülük az egészségtudatos és a hazai családi kistermelőktől származó élelmiszereket. Ezeket az alapelveket valósítjuk meg új szigetszentmiklósi üzletünkben is, amelyet augusztus 4-én vehettek birtokba a vevők” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A 820 millió forintos beruházásból megépült szupermarketben korszerű berendezések kerültek a tágas eladótérbe: modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és pénztár-egységek kaptak helyet, a kényelmes és gyors fizetést pedig önkiszolgáló kasszák is segítik. A pékség modern pékáru adagolói a legújabb koncepció szerintiek: hátulról tölthetőek, ezért áttekinthető, látványos árukihelyezést lehet általuk megvalósítani.

Az áruházba lépve elsőként a zöldség és gyümölcs osztály, s a kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpult fogadja a vásárlókat, majd a pékség érintésével vezet az út a pultsorba integrált SPAR to Go helyben készült melegétel-kínálatához, valamint a kiszolgálópultokhoz. Az utóbbihoz csatlakozó csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtők összerendezésével a vásárlók választhatnak a frisspult és a gyors, várakozás nélküli csomagolt frisstermék-vásárlás között. A tej osztály vezeti át a vásárlókat az üzlet hátsó részébe, ahonnan az italosztály és mirelit hűtő érintésével a teljes bevásárlási kör elérhető.

A LED világítás és a környezetkímélő, szén-dioxid-alapú hűtésrendszer illeszkedik a hazai áruházlánc fenntarthatósági filozófiájához, amely az energiatakarékosságot is messzemenően szem előtt tartja. A kényelmes bevásárlás élményét 101 parkolóhely segíti. A szigetszentmiklósi üzlet 21 dolgozónak biztosít munkahelyet.