A szeptember 1-én induló tanévkezdéshez rengeteg dologra lesz szükséged. Elsősorban egy listára, hogy milyen tanszerekkel vágnak neki a gyerekek az új tanévnek. Másodszor pedig rengeteg időre, energiára, türelemre, hogy ezeket mind sikerüljön időben beszerezni. Mindezt a nyár utolsó napjaiban. De akkor miért nem nyaralsz inkább?

Online a világ

Hagyja a bevásárlást másra…” írhatná ma József Attila. És igaza lenne, mert sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben a sorban állasnál. Ráadásul a tanszer nem romlandó, nyugodtan rábízhatjuk a raktárra, futárra magunkat, nem fogunk csalódni. És be se kell jönni a napernyő vagy az almafa alól, ha ott is van térerő.

Elsős kezdőcsomag

Nyilván minden évfolyamnak más-más eszközökre és tanszerekre van szüksége, mi most elsősorban a legkisebbekre, az első és második osztályt kezdőkre fókuszálunk. Az ő szüleiknek kell a legtöbb segítség, hiszen náluk még nem alakult ki a rutin. A sportruházat talán az egyetlen, amihez ajánlott a személyes jelenlét, elvégre nincs két egyforma testalkat, igazából semmi sem “one-size-fits-all”. Minden más simán beszerezhető az olyan online webshopokon keresztül, mint a kifli.hu.

Számolókorong, papírcenti, ragasztó

A füzeteken és ceruzákon kívül annyi mindenre lesz még szükség, hogy összesen egy boltba elmenni valószínűleg nem lenne elég. De az augusztus még nagyon nyár, még nyitva a lángosos, még strandidő van, érdemes tehát egy nyugodt pillanatban mindent egy helyről megrendelni, okosan kiválasztani a megfelelő kézbesítési időt és a csomag átvétele után visszatérni a pihenéshez, vagy épp a munkához, ha már elfogyott a szabadság. 

Valami lemaradt?

Tévedni emberi dolog, így, ha valami lemaradt a rendelésről, akkor sem kell pánikba esni. A Kiflinél rendelés kiegészítésre is van lehetőség, ennek az időkorlátja területenként eltérő, de akár 5 órával a kézbesítés előtt is hozzáadhatod a lemaradt tanszert, vagy bármi mást.