Öt megyével bővül a jövő évtől a Reál Hungária Élelmiszer Kft. ellátási területe: a hatodik legnagyobb hazai kiskereskedelmi lánc átveszi két régiós központjától a Reál franchise üzletek, illetve az egyéb kereskedő partnerek kiszolgálását.

A két régiós tagcég kezdeményezésére 2022. január 1-vel a franchise jogtulajdonos Reál Hungária Kft. veszi át az Alföld-Szeged Kft.-től, illetve a Z+D Nagykereskedelmi Kft.-től a Reál franchise boltok, illetve az egyéb kereskedő partnerek ellátását. Előbbi a Reál beszerzési szövetség részeként, utóbbi a cégcsoportból kiválva folytatja jövőbeni működését. A Reál hét tagvállalata közül az Alföld-Szeged Kft. Bács-Kiskun és Csongrád megyében felelős régiós központként a bolthálózat ellátásáért; a Z+D Nagykereskedelmi Kft. pedig Veszprém, Zala és Vas megyében tölti be jelenleg ugyanezt a szerepet.

 Ezzel a Reál Hungária Élelmiszer Kft. által jelenleg ellátott terület (Baranya, Nógrád, Somogy, valamint Pest megye és Budapest) jövő januártól további öt megyével bővül.

Az átalakulással tovább egyszerűsödik a regionális berendezkedésű cég ellátási lánca.