A Kifli.hu csapata a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a hűséges ügyfelek magasszintű kiszolgálására, és a csapat most még magasabbra teszi a lécet.

A Prémium Klub tagjainak egy percet sem kell várniuk a szállításra legyen szó akár egy termékről vagy akár egy hétvégi nagybevásárlásról. Amennyiben az ügyfél 16.00h előtt leadja rendelését a szállítás még aznap díjmentesen meg is történik.  Továbbá a rendelések összegét nem limitálja a rendszer, a klubtagok bármekkora kosárértékkel leadhatják rendelésüket, sőt 15 perces időablakokban választhatnak a szállítási időpontok közül annak érdekében, hogy a vásárlás még inkább személyre szabhatóbb és időtakarékosabb legyen.

 A kifli.hu csapata nem ismer lehetetlent, így ha egyik klubtagjuknak éppen a legfinomabb, legropogósabb péksütemény hiányzik a tökéletes szombati reggelihez, nincs más teendő, mint leadni rendelést és a lakás kényelmében várni a futárt. A Prémium Klub tagjainak havonta négyszer ugyanis lehetőségük van vásárlási értékhatár nélküli rendelés leadásra, valamint ingyenes expressz szállításra is. Amennyiben valaki a havi négy ingyenes expressz szállításon túl is igénybe szeretné venni a szolgáltatást, ezt nyugodtan megteheti 690Ft-os kedvezményes Prémium Klubtag áron.

 Ha valaki azonban mégsem lenne elégedett a kapott szolgáltatással, úgy a hűségprogram keretében kettős kompenzációt kaphatnak, amennyiben ezt jelzik az ügyfélszolgálaton, melyet kiemelt ügyfélként könnyebben és gyorsabban érhetnek el.

 A klubtagok ezen felül exkluzív, 15%-os kedvezményt kapnak a különleges, prémium minőségű termékekre. Több mint 70 termék közül választhatnak különböző kategóriákban - tejtermékek, italok, tartós cikkek és a Kifli Bistro termékei közül. A választék természetesen szezonálisan változik.

 

„A Prémium Klub olyan tudatos vásárlók csoportját foglalja magában akiknek fontos a jó ízlés, a minőségi ételek élvezete és magának az életnek az élvezete. A Prémium Klub mindenki előtt nyitva áll, akik pontosan szeretnék tervezni  a kiadásaikat és menedzselni az idejüket”– mondta el Peter Klekner a Kifli.hu ügyvezetője.

 

A legmagasabb színvonal Kifli számára magától értetődő.

 

Egy Prémium vásárló aki hetente 1-2 alkalommal vásárol a Kifli.hu-n a Prémium hűségprogrammal jelentős összegeket és időt takaríthat meg: 

 

53000 Ft a szállítási költségen

58000 Ft a top termékek exkluzív 15%-os kedvezményének köszönhetően

67,5 óra az idődből, a kényelmes bevásárlásnak köszönhetően.

 

A pénzvisszafizetési garancia mellett, kétszeres kompenzáció is jár az ügyfeleknek, ha nem elégedettek a szolgáltatással, ha pedig a futár 30 percet késik, akkor ingyenesen, 1 hónappal meghosszabbítják a vásárló tagságát.