Kifli.hu bejelentette, hogy Klekner Peter veszi át a vállalat ügyvezető igazgatói pozícióját

Az új vezető feladata a márka népszerűségének növelése és az ügyfélelégedettség megerősítése a jelenleg gyors növekedési pályán lévő vállalatnál. A Kifli.hu a hazai online élelmiszerboltok piacvezetőjeként, naponta több mint 4 000 megrendelést teljesít. Ezért az új ügyvezető, a csapattal együttműködve fejleszteni fogja az ügyfélszolgálatot is. Peter sokrétű tapasztalattal rendelkező, eredményorientált vezető, akinek az ügyfelek elégedettsége kiemelten fontos.

A vállalatnál hisznek abban, hogy Klekner Peter a Wildberries és a L'Oreal igazgatói pozíciójában szerzett sokéves tapasztalatának köszönhetően, hozzájárul majd a Kifli.hu fejlődéséhez. A szakember a helyi piacot is jól ismeri, köszönhetően annak, hogy a Phlilips Magyarország ügyvezető és kereskedelmi igazgatója is volt.

A jelenlegi vezérigazgató Makkay János, 2020. júliusa óta vezette a Kifli.hu csapatát a kihívásokkal teli koronavírus járvány időszakában. A vállalat ezúton is szeretne köszönetet mondani nagyszerű munkájáért.

Tomáš Čupr, a Rohlik.cz alapítója és a Rohlik Group vezérigazgatója, olyan erős személyiségeket keres, akik új ötletekkel állnak elő azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne fejleszteni a Kifli.hu márkát, valamint, hogy jobb minőségű élelmiszereket és ételeket kínáljanak a vásárlóknak, miközben a környezetre is odafigyelnek. „Büszke vagyok arra, hogy olyan magasan képzett szakemberekkel dolgozhatunk együtt, akik jelentős vállalatirányítási tapasztalattal rendelkeznek, amit globális márkáknál, multinacionális környezetben működő csapatok vezetésével szereztek. A Rohlík majdnem 7 éves fennállása után ugyanakkor, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy egy ilyen gyorsan növekvő vállalat felépítése mindenkitől különleges hozzáállást igényel” - tette hozzá Tomáš Čupr.