Feltöltött árukészlettel és új ünnepi termékkel készül a SPAR az idei karácsonyi szezonra. Bő választék lesz idén is minőségi húsokból és halakból.

„A koronavírus világjárvány a SPAR-csoport számára is feszített munkatempót követel az ünnepi időszakban, amely jelentős terhet ró a munkatársainkra. Ennek ellenére üzletláncunk a karácsonyi időszakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy vásárlóit az üzletekben és az online shopon keresztül is a megszokott minőségben szolgálja ki” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A karácsony slágerédessége a szaloncukor és a bejgli, ezekből az elmúlt évekhez hasonlóan több száz tonna kerül majd az üzletekbe. A SPAR bicskei Regnum húsüzeme is kiemelt válasz-tékkal készül: virslifélékből ezekben a hetekben több mint 500 tonnát szállít országszerte a vállalat az ülethálózatába. Az üzem minőségi húskészítményei között újdonságot jelent a csomagolt, hámozott cheddarsajtos frankfurti virsli.

Az ünnepekre készülők széles választékban találják meg az édesvízi és tengeri halakat, egye-bek mellett pontyot, szürkeharcsát, pisztrángot, afrikai harcsát, lazacot, valamint lazacpiszt-rángot. Magyar beszállítóktól érkeznek az áruházakba a SPAR saját márkás, illetve a Tanyasi csirke termékek mellett a Master Good GMO-mentes csirke termékei is. Ezek mellett hazai beszállítóktól érkeznek a friss víziszárnyas termékek, valamint többségében a friss pulyka termékek is.

Bővül a SPAR enjoy. convenience üzem széles majonézes saláta kínálata is: újdonságként SPAR enjoy. tészta saláta, bulgur saláta és lilakáposzta saláta kerül az üzletek pultjaiba.

Jelentősen emelkedett az elmúlt hetekben a SPAR online shop forgalma is. A legkelendőbb termékek a sütési alapanyagok, az ásványvíz, a tej, a sörök és az üdítőitalok voltak. Az idei évben összesen 29 teherautó 60 sofőrrel szállítja a termékeket Budapesten és a főváros kör-nyéki településeken. Tatabányán pedig az INTERSPAR áruházban helyben történő átvételre is van lehetőség.

A SPAR alkalmazkodik a koronavírus világjárvány miatti veszélyhelyzethez és azért, hogy a vállalat munkatársai is időben hazaérjenek, az üzletek december 24-én 12 órakor bezárnak, az év utolsó napján, december 31-én pedig 14, illetve 16 óráig várják a vásárlókat.

A SPAR online shopjának kiszállítási rendje az adventi hétvégéken és az ünnepnapokon az alábbiak szerint alakul:
• Meghosszabbított szombati kiszállítás, 08:00-23:30-ig a következő napokon lesz elér-hető: 12.05., 12.12., 12.19.
• Vasárnapi kiszállítás 10:00-18:00-ig a következő napokon lesz elérhető: 12.06., 12.13., 12.20. Ugyanezen a napokon áruházi átvétel is lehetséges 10:00-16:00 között.
• 12.24., 12.25., 12.26. és 12.27-én a kiszállítás és az áruházi átvétel nem elérhető.
• 12.31-én 08:00-16:00 között elérhető a kiszállítás és az áruházi átvétel is.