Sminktippek online meetingekhez, a vitaminok jótékony hatásai, valamint bőrápolási praktikák a téli időszakra – többek között ezekről a témákról is beszélget szakértőivel és sztárvendégeivel, köztük Stahl Judittal és Nagy Rékával a Lilu Szépségnaplója legfrissebb részeiben a névadó háziasszony. Az új évaddal párhuzamosan elindult az online produkció beauty podcastja is, ahol még több szépségápolási titokra derül fény. Az első részek már elérhetők a Rossmann Magyarország YouTube-csatornáján, valamint a különböző podcast lejátszókon.

Visszatért a Lilu Szépségnaplója! Az online produkcióban a szakértők kozmetikai tippjei és praktikái mellett olyan sztárvendégek szépségápolási titkait is megismerhetjük, mint például Stahl Judit, vagy éppen Nagy Réka. Míg előbbi a kedvenc drogériás termékeiről is mesél, addig a műsorvezető és táplálkozástudományi szakértő a vitaminok fontosságáról, az egészségünkre és a bőrünkre gyakorolt pozitív hatásairól beszél.

 

Az új évad rögtön egy ismerős szakértővel és egy nagyon aktuális témával indít: Lilu a Rossmann sminkesével, Pádár Dettivel az otthoni munkavégzéshez passzoló sminkelésről beszélget.

„Könnyen elkészíthető ez a smink egy online meeting előtt, ráadásul sok termék sem kell hozzá. Olyan ez, mint egy klassz filter vagy plusz 6 óra alvás” – jelenti ki Lilu a nyitó epizódban.

 

A második részben dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos a különböző bőrhibák felismeréséhez ad megszívlelendő tanácsokat, valamint a műsorvezetővel közösen elmélyednek a nyár utóhatásaiban és a bőr téli újraépítésében is. A kapcsolódó podcastban pedig az egyes problémák kezeléséről és a maszkviselés melletti helyes bőrápolásról is lehullik a lepel.

 

A Lilu Szépségnaplója új évadjának első részei már elérhetők a Rossmann Magyarország YouTube-csatornáján, valamint a Beton Studio közreműködésének köszönhetően a legnépszerűbb podcast lejátszókon is.