Augusztus elejétől országszerte megújul az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata

 

Ismét megújul a Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje által megálmodott OMV VIVA Gourmet Selection kínálat. Augusztus 1-től két teljesen új menüsor kerül a töltőállomások választékába. A legújabb szendvicsek a WTCR túraautó világkupa tavalyi győztesével, Michelisz Norberttel indult vonalat követik. Az OMV szponzoráltjaival közreműködésben olyan választék áll össze, amely tükrözi a sportolók ízlését, kedvenc fogásait.

Eszter az új menüsort Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC, valamint Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém többszörös kézilabda Bajnokok Ligája győztes játékosainak igényei szerint alkotta meg. Így Anitának a könnyed, de egyben pikáns ízvilágú birsalmapürés-burgonyasalátás kacsamáj pátés brióst készítette, Árpádnak pedig a barbecue műfaj egyik sztárját, a Grill BBQ tépett malac szendvicset ajánlotta.

A kacsamájas szendvicsek évek óta a legnépszerűbb Palágyi-tételek közé tartoznak a töltőállomásokon – éppen ezért a legújabb sorozatban is megjelenik ez a gourmet különlegesség. A kollekcióban egy feketeszezámos sós briósba kerül a kacsamáj páté, amit birsalmából készült lekvár, magos-mustáros, snidlinges burgonyasaláta, madársaláta és retekcsíra egészít ki. A tartaruga bagettben érkező, gazdagon fűszerezett tépett sertéshúsos ínyencségre pedig Eszter speciális barbecue szósza kerül, amit grillezett kaliforniai paprika és újhagyma, valamint jégsaláta tesz teljessé. A prémium szendvicsek mellett két saláta, illetve két pohárdesszert kerül még be az új kínálatba, így a kutakra betérők citrusos kertészsalátát, paprikás csirkesalátát, valamint feketeerdőt és kisdobost is választhatnak.

„A folyamatosan megújuló OMV VIVA Gourmet Selectionnel az a célunk, hogy minél szélesebb körű prémium választék fogadja a töltőállomásainkra betérőket. A Palágyi Eszter közreműködésével megálmodott legújabb kollekcióban ismét bajnokaink kedvenc fogásait idézzük meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a két legsikeresebb hazai kézilabdacsapat sztárjainak igényeire szabott szendvicsek az autósok számára igazi élményt jelentenek majd. A kiváló alapanyagok és az OMV-nél 15 éve bevezetett szigorú HACCP szabályozások pedig garantálják, hogy a gourmet ételek esetében is csak biztonságos, kiemelkedő minőségű termékek jussanak el a fogyasztókhoz” – hangsúlyozta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

A szezonálisan megújuló OMV VIVA Gourmet Selectionnek évek óta nagy sikere van – ezt bizonyítja, hogy már több mint 350 000 terméket értékesítettek a töltőállomásokon. Palágyi Eszter kollekciójának részeként eddig 23 ínyenc szendvics, 3 saláta és 6 féle desszert volt elérhető az OMV töltőállomásokon.