Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát. Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az ALDI Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours Internationalnek termékeit kínálja a magyar piacon.


Az ALDI DÉL, amelyhez az ALDI Magyarország is tartozik, több országban is kínál turisztikai termékeket ügyfelei számára: Németországban, Ausztriában és Svájcban is elérhetők már az online foglalható utazások és szállások. 2017. szeptember 21-étől az ALDI Magyarországon is elindítja ezt a szolgáltatást: a www.aldi-utazas.hu weboldalon egyszerűen böngészhetnek és könnyen foglalhatnak az utazók a turisztikai ajánlatok széles köréből.
„Az ALDI Utazás bevezetése egy újabb fontos mérföldkő az ALDI Magyarország életében: az élelmiszerek és non-food termékek mellett immár egyéni és csoportos utazások is vásárolhatók online, továbbá a világ több ezer hoteljének szobái foglalhatók rajtunk keresztül. A szolgáltatás „Utazás. Jobban. Okosabban.” szlogenje nem csupán egybecseng üzlethálózatunk jelmondatával, hanem tökéletesen kifejezi az ALDI értékeit: a szakértők által előreválogatott termékeink magas minősége kedvező árral párosul, a vásárlás pedig egyszerű és gyors, így pénzt és értékes időt takarítunk meg ügyfeleink számára” – mondja Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója. „Partnerünk és utazásszervezőnk Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynöksége az Eurotours International, így utasaink egy tőkeerős, 40 év tapasztalattal rendelkező cég széles ajánlatából választhatnak.”
“A magyar utazók számára gondosan kiválasztott, hetente váltakozó tematikus utakat és szezonális ajánlatokat kínálunk. Számos ajánlatunk szól a családoknak és a legújabb utazási trendekre sokszor azelőtt reagálunk egy-egy új termékkel, hogy elterjednének a piacon. Az utazásukat idejekorán megtervezők extra kedvezményekre számíthatnak tőlünk” – mondta Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatója. “Az utazásukat egyénileg szervezők pedig könnyen foglalhatnak nálunk szállást a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálatából, illetve több ezer repülőjáratra is vásárolhatnak jegyet” – tette hozzá.

Utazási szolgáltatások egyszerűen, gyorsan, megbízható partnertől
Az ALDI Utazásnál a keresés, a foglalás, a fizetés, a segítségkérés is egyszerű. A teljes ajánlat elérhető a www.aldi-utazas.hu honlapon keresztül, nagyon egyszerű az utazások, szállások, repülőjegyek közötti keresés, a foglalás már néhány kattintás segítségével elvégezhető, és amennyiben az utazónak segítségre van szüksége, a magyar nyelvű ügyfélszolgálat online és telefonon keresztül is elérhető. Utakat és szállást foglalni online, emailben és telefonon is lehet. Az ügyfélszolgálat hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között, szombaton pedig 8 és 16 óra között áll rendelkezésre. Az ALDI Utazás Hotline pedig éjjel-nappal hívható, ha az utas az utazás során segítségre szorul. A fizetés egyszerű módon, bankkártyával vagy online átutalással történik. Az árak forintban vannak meghatározva és foglaláskor csupán 20%-ot kell befizetni. Az ALDI Utazásnál az indulás előtt 4 héttel minden egyéni utazás foglalása költségmentesen módosítható, továbbá adott feltételek mellett a foglalás annak befejezésétől számított 24 órán belül díjmentesen törölhető.

Széles kínálat ALDI-minőségben, alacsony áron
Az ALDI Utazás kínálatában három termékcsoport szerepel. Az első termékcsoport a saját márkás utazások köre: ezeket az Eurotours kizárólag a magyarországi ALDI ügyfelek számára állítja össze, és a saját márkás élelmiszerekhez hasonlóan kizárólag az ALDI kínálatában érhetők el, továbbá rendkívül kedvező, akciós áron foglalhatók. Az induló kínálatban például egy négycsillagos bükfürdői wellness hotel szobája 2 éjszakára már 29 990 forint/főtől elérhető, míg az október 23-ai hosszú hétvégére egy háromcsillagos bécsi belvárosi hotel szobája 2 éjszakára mindössze 19 990 forintért/főtől foglalható, de egy Salzburg környéki hatszemélyes hegyi apartman hét éjszakára is csupán 30 990 forint. Az Eurotours folyamatosan fejleszti a kizárólag az ALDI Utazás magyarországi kínálatában elérhető külföldi és belföldi utazásokból álló termékeket, hetente tucatnyi új út kerül be az ajánlatok közé, amelyek egy része a honlap mellett kéthetente az ALDI akciós újságjában is megtalálható lesz.

A másik termékcsoport az ALDI teljes utazási kínálata, amely az ALDI Dél németországi, ausztriai, szlovéniai és svájci leányvállalatainál is azonos, ezek az utak nagyszerű ár/érték aránnyal vásárolhatók meg. Legyen szó egyéni, vagy csoportos, autós vagy buszos utazásról, hajókirándulásról, városlátogatásról, vagy tengerentúli útról: itt mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő utat.
A rugalmas egyéni és csoportos utazás lehetőségét megteremtő, az oldalon közvetlenül elérhető szállásfoglalás alkotja a harmadik termékcsoportot, amelyben a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálata szerepel. A hagyományos szállásközvetítő szolgáltatókkal ellentétben az ALDI Utazás itt is többet nyújt kevesebb pénzért: amennyiben az utas a lefoglalt szállással kapcsolatban az utazás során bármilyen segítséget igényel, az ügyfélszolgálat készségesen áll rendelkezésére. A szállások mellett pedig repülőjegyek is elérhetők a kínálatban.