A nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont nyerte az Év Kutyabarát Üzletközpontja kategória közönségszavazatát a 9 kategóriában meghirdetett Év Kutyabarát Helye elnevezésű versenyen.

A Korzó Bevásárlóközpont is felismerte, hogy egyre több kutyatartó szeretné igénybe venni a bevásárlóközpont szolgáltatásait, így a Korzó közösségi tereibe és a piktogrammal ellátott üzleteibe szeptember óta látogathatnak a vásárlók jól szocializált kutyáikkal. A mindössze 2 hónapja kutyabaráttá váló bevásárlóközpont életében ez egy óriási elismerés a kutyabarát vásárlók részéről.

„Szeretnénk lépést tartani a kereskedelmi trendekkel és felismerni vásárlóink igényeit, ezért 2021 szeptemberétől kutyabarát bevásárlóközponttá váltunk, amely nagyon pozitív fogadtatásra talált mind a vásárlóink, mind a bérlő partnereink körében. Szeretnénk ezzel népszerűsíteni a kedvencekkel történő vásárlást, de nem titkolt szándékunk a felelős kutyatartásra is felhívni a figyelmet. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki ránk szavazott” – mondta Balogh Sándor, a Korzó Bevásárlóközpont centermanagere.

Manapság sok kutyatartó társként kezeli kutyáját és szeretné magával vinni mindenhova, ezért a Korzó Bevásárlóközpont nagy örömére szolgált, hogy a kampány kezdetekor 18 üzlet vállalta, hogy kutyabarát üzlet lesz, amely szám fokozatosan emelkedik újabb kereskedelmi egységekkel.