Az Ország Boltja 2020 üzleti verseny keretein belül idén is összemérték erejüket hazánk meghatározó e-kereskedelmi vállalkozásai. Az alig három éve indult Pelenka.hu a vásárlók visszajelzései alapján az év legnépszerűbb baba-mama boltja lett. A cég immár másodjára nyerte el ezt a címet, emellett a „Minőségi díj” kategóriában is felkerült a dobogóra.

Aranyat értek az elégedett vásárlók

Rövid életútja ellenére a Pelenka.hu máris többszörösen díjazott, a saját szegmensében piacvezető webáruházzá vált. A tavalyi év végén az „Év Internetes Kereskedője” versenyen az abszolút első helyen végeztek, míg idén több mint 1800 cég közül érték el dobogós helyezéseiket. A most kihirdetett „Ország Boltja” verseny eredményei az online közösség szavazatai, valamint a fogyasztók vásárlás utáni értékeléseiből állnak össze, a szervezők ezek alapján rangsorolják a webáruházakat. A megmérettetés különlegessége, hogy egy mezőnyben versenyeznek egymással a kis- és középvállalkozások, valamint a multinacionális vállalatok. Ez az üzleti elismerés ezért is számít különlegesnek, hiszen a népszerűségi díj a teljes piac véleményét mutatja meg az egyre kiélezettebb konkurenciaharc pillanatnyi állásáról.

 Idén még értékesebb a díj

A kisbabás élet körforgásában a Pelenka.hu igyekszik könnyebbé varázsolni a kismamák és a kisgyermekes családok mindennapjait. „Ez a díj idén még többet jelent, hiszen nemcsak a folyamatos kemény munkát és átgondolt stratégiát díjazták, hanem a pandémiás válság alatti helytállásunkat is elismerték – mondta Csereklei Zoltán, a Pelenka.hu ügyvezető igazgatója. Hozzátette: „Az anyukákat támogató programjaink létjogosultságát is mutatja ez az eredmény. Bár a várandós időszak és a kisbabás mindennapok csodálatosak, egyben küzdelmesek is lehetnek. A pandémia kiszámíthatatlansága, a vírushelyzethez való alkalmazkodás az utóbbi időben még nagyobb terheket ró a családokra. Etikus kereskedelmi tevékenységünk és a vásárlói élmény megteremtése mellett igyekszünk további jó célokat is szolgálni, a közösséget próbáljuk segíteni.”